Головна Новини Суспільство події Опинилися аж на стелі: на Львівщині петарда відірвала 6-річному хлопчику всі пальці на руці
commentss НОВИНИ Всі новини

Опинилися аж на стелі: на Львівщині петарда відірвала 6-річному хлопчику всі пальці на руці

Хлопчику відірвало пальці через вибух петарди

21 липня 2021, 19:32
Поділіться публікацією:

На Львівщині хлопчику, який грався з петардою, відірвало майже всі пальці на лівій руці. Інцидент трапився в селі Зимна Вода. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію поліції Львівської області.

Опинилися аж на стелі: на Львівщині петарда відірвала 6-річному хлопчику всі пальці на руці

Через вибух петарди постраждала дитина. Фото з відкритих джерел

 У повідомленні йдеться, що трагедія сталася у вівторок, 20 липня, пізно ввечері. Правоохоронців викликали медики зі швидкої, які першими приїхали на виклик. Вони госпіталізували дитину до лікарні, поставивши діагноз "Травматична ампутація чотирьох пальців лівої кисті".

З'ясовувати подробиці надзвичайного випадку з петардою прибули патрульні та представники ювенальної поліції з Львівщини. Під час розслідування правоохоронці дізналися, що небезпечна забавка вибухнула в руці 6-річного хлопчика під час гри. Це сталося, коли в будинку була матір дитини.

У коментарі для місцевого видання "Твоє місто" завідувач опікового відділення Львівської міської клінічної лікарні № 8 Василь Савчин розповів, що  вночі дитину відразу прооперували. Вибухова хвиля повністю відірвала його перший, другий і третій пальці на руці, частково пошкодивши четвертий і п'ятий. А ще — в дитини потрощена рука, є важка травма кисті. Лікар зазначив, що попереду в нього ще багато хірургічних втручань і тривала реабілітація. 

"Тепер потрібно зачекати, коли відмежується жива шкіра від мертвої. Йому доведеться зробити ще кілька операцій, щоб наростити живу шкіру та зберегти його руку", — повідомив лікар.

Матір хлопчика розповіла, що на власні очі побачила, як пальці її сина опинилися після вибуху аж на стелі.

У поліції повідомили, що слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 166 Кримінального кодексу України (невиконання батьківських обов'язків). Наразі триває досудове слідство.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що на Львівщині звільнили вчительку, яка радила учневі писати кров'ю.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини