Головна Новини Суспільство події Окупанти знову бомблять по мирних жителях в Охтирці (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти знову бомблять по мирних жителях в Охтирці (ВІДЕО)

Ворожа авіація завдала нового авіаудару в Охтирці

5 березня 2022, 18:55
Поділіться публікацією:








Ворожі літаки завдали нових авіаударів  по мирним мешканцям містечка Охтирка  Сумської області 5 березня. Відеоролик розмістив в соціальних мережах  очільник  Сумської обласної державної адміністрації Дмитро Живицький.

Окупанти знову бомблять по мирних жителях в Охтирці (ВІДЕО)

Містечко знову бомблять (фото з відкритих джерел)

Відео супроводжує його коментар: "Охтирка. Авіаційні бомбардування продовжуються. Росіяни знищують мирних мешканців України. 5 березня 2022".

При цьому, ще в перші дні ворожої агресії, було обстріляно місцевий дошкільний заклад.   В Охтирському садочку  загинули люди, були і поранені.

28 лютого агресор підірвав приміщення нафтобази в цьому населеному пункті. Наступного дня, 1 березня  тут  вже обстріляли  територію військової частини.

Третього березня через обстріли окупантів була знищена місцева теплоелектроцентраль,  також вогонь агресора було спрямовано на  приміщення вокзалу, де в той час загинули  громадяни.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що військові РФ із кулеметів розстріляли автомобіль4 березня, під Києвом у Ворзелі російські загарбники розстріляли цивільний автомобіль, у якому було шість людей. Відомо, що люди на автомобілі намагалися виїхати з Київської області, де протягом декількох днів ведуться активні обстріли. По дорозі вони зустріли колону ворожої техніки, на танках яких була буква "V". І окупанти відкрили з кулеметів вогонь по автомобілю, в результаті загинуло двоє людей — жінка і 17-річна дівчина. Ще четверо зазнали поранень, серед них 7-річна дитина. Київська прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом розстрілу російськими загарбниками цивільного автомобіля з людьми. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/Zhyvytskyy/787
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини