Головна Новини Суспільство події Окупанти змушують жителів Маріуполя працювати за їжу: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти змушують жителів Маріуполя працювати за їжу: подробиці

Окупанти змушують розбирати завали та ховати вбитих маріупольців

3 травня 2022, 19:31
Поділіться публікацією:

Російські військові  примушують  жителів міста  Маріуполь працювати на принизливих роботах. Про це сказав  в ході брифінгу мер міста  Маріуполь Вадим Бойченко.

Окупанти змушують жителів Маріуполя працювати за їжу: подробиці

Окупанти знущаються з жителів Маріуполя (фото з відкритих джерел)

"Є інформація про те, що наших мешканців Маріуполя залучають до принизливих робіт — розбирати завали, ховати вбитих мешканців Маріуполя", — наголосив очільник міста.

Як він стверджує, йде літо,  змінюються погодні  умови  і  окупованому місту може загрожувати  складна  інфекційна проблема. Саме з цієї причини  загарбники збирають  городян і ставлять їм завдання виконувати   ці принизливі  роботи. Вони з примусу погоджуються робити це, щоб отримати  продукти харчування.

"Це геноцид українського народу. Вони вбили 20 тис. місцевого населення. І щоб ви розуміли, Гітлер за часи Другої світової війни, за два роки окупації Маріуполя, вбив 10 тис. місцевого населення. А Путін за два місяці вбив 20 тис. населення. Тому він вже перевершив Гітлера", — підсумував маріупольський міський голова.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що  окупанти пішли на штурм Азовсталі у МаріуполіРосійські окупанти розпочали штурм промзони "Азовсталі" у Маріуполі. Почався запеклий бій з українськими захисниками, які, незважаючи на всі складнощі, досі перебувають на території заводу, не здаючи місто. В "Азові" стверджують, що сьогодні окупанти пішли масованою атакою на завод. Вони намагаються штурмом прорватися на територію промзони. Перед тим, як почати штурм російські літаки закидали завод авіабомбами, завдавали ракетних ударів, щоб зрівняти комбінат із землею.                  Протягом усієї ночі російські окупанти безжалісно обстрілювали промзони із літаків. Удари були настільки масовані та потужні, що не всі укриття витримали. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини