Головна Новини Суспільство події Окупанти збирають сили і готуються захопити Миколаїв: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти збирають сили і готуються захопити Миколаїв: що відомо

Окупанти хочуть взяти Миколаїв за будь-яку ціну

8 березня 2022, 18:10 comments2205
Поділіться публікацією:

Голова Миколаївської обласної державної адміністрації Віталій Кім розповів, що окупанти РФ з величезними силами готуються захопити місто і вже перегрупувалися.

Окупанти збирають сили і готуються захопити Миколаїв: що відомо

Чиновник повідомив, що місто готове до захисту (фото з відкритих джерел)

За його словами, окупанти хочуть захопити Миколаїв за всяку ціну. 

"Мабуть, їм поставили завдання взяти наше місто за всяку ціну", — сказав Кім.

Голова ОДА заспокоїв жителів міста та наголосив, що захисники Миколаєва готові до оборони. І в окупантів нічого не вийде.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що окупанти десантуються у Миколаївській областіНа Миколаївщині окупанти висадили десант. Згідно з інформацією, було висадження десанту в районі Балівного. 4 вертольоти. Про це повідомив голова Миколаївської обласної державної адміністрації Віталій Кім. Також продовжуються бої біля Калинівки. Їх там розбили. Частина тому пішла у бік Баштанки. На даний час у місті Миколаїв ворога немає. За його словами, українські військові притиснули до землі десант, що висадився в аеропорту, стріляють на поразку і вимагають їх здатися в полон.

Також "Коментарі" інформували про те, що на 9 день війни окупанти націлились на Миколаївармія окупантів може спробувати заволодіти Миколаєвом. Сили противник підійшли до міста з кількох напрямків. Як стверджує  Миколаївський міський голова, в цей час до обласного центру Миколаївської області з  херсонського напрямку йде на прорив  колона ворожих танків. Танки були б вже  в місті, але агресор мусив вступити в бій. Ще сюди підходять військові підрозділи з Баштанського і Снігурівського напрямків.

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини