Головна Новини Суспільство події Окупанти з "Градів" і "Ураганів" почали обстрілювати Миколаїв: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти з "Градів" і "Ураганів" почали обстрілювати Миколаїв: подробиці

Російські військові вирішили розбомбити Миколаїв

10 березня 2022, 00:15 comments3582
Поділіться публікацією:

Російські загарбники знову  стріляють по українським містам. Вони  стріляють, як  правило, по будинкам  звичайних людей,  знищують об’єкти  цивільної інфраструктури. На днях вони обстріляли  місто Житомир.  Як результат, було зруйновано житловий будинок, нанесені пошкодження по приміщенню,  в якому знаходилась  котельня. Зараз загарбники  почали бомбардувати  територію Миколаєва. Російські окупанти  обстрілюють миколаївців  з "Градів" і "Ураганів".

Окупанти з "Градів" і "Ураганів"  почали обстрілювати Миколаїв: подробиці

Мер розповів про ситуацію у місті (фото з відкритих джерел)

Про це інформує мер цього міста Олександр Сєнкевич.  Він проводив прямий ефір в соціальних мережах і сказав, що тепер  місто обстрілюють з напрямку від Кропивницького  установками "Град" і "Ураган". Одна з версій: роблять перевірку  на надійність наших  блокпостів, чи вже готують новий наступ. В нічні часи по місту теж будуть стріляти.

Очільник  Миколаєва закликав всіх городян  бути уважними, ночувати  чи в підвалі, чи, обов'язково дотримуючись правил "двох стін".

Даних  про постраждалих або загиблих  зараз нема,  що не може не радувати. Сєнкевич. сподівається, що нічні часи обійдуться  для Миколаєва без жертв, і оборона міста  дасть відсіч, коли знову наступатимуть "орки".

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що окупанти збирають сили й готуються захопити МиколаївГолова Миколаївської обласної державної адміністрації Віталій Кім розповів, що окупанти РФ з величезними силами готуються захопити місто і вже перегрупувалися. За його словами, окупанти хочуть захопити Миколаїв за всяку ціну.   Голова ОДА заспокоїв жителів міста та наголосив, що захисники Миколаєва готові до оборони. І в окупантів нічого не вийде.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини