Головна Новини Суспільство події Окупанти вночі знову обстріляли Коростень та Житомир: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти вночі знову обстріляли Коростень та Житомир: що відомо

У ніч на 10 березня російські військові знову обстрілювали Житомирську область: є загиблі та поранені

10 березня 2022, 10:45 comments1184
Поділіться публікацією:

Після півночі, 10 березня, Житомирська область знову опинилася під ударами російських загарбників. Ракетні обстріли велися по Коростеню та населених пунктах області. Про це повідомляє "Житомир. today ".

Окупанти вночі знову обстріляли Коростень та Житомир: що відомо

Окупанти знову вдарили по Житомирській області / Фото: Нацполіція

Відомо, що ракета впала на дорогу в с. Стара Котельня (Андрушівський район Житомирська область), внаслідок події загинуло 5 людей, ще 6 отримали поранення.

Також у Коростені під час ракетного обстрілу було поранено двох жителів, зараз вони перебувають у медичних закладах. Також цієї доби надійшла інформація про загибель чоловіка в с. Новопіль.

Ще російські війська обстріляли низку інших населених пунктів Житомирської області, зокрема с. Бистри та с. Пісківка. Інформації про постраждалих наразі немає. В той самий час зафіксовано руйнування житлових будинків місцевих жителів.

Також після 23 години 9 березня невідомі відкрили вогонь з екіпажу групи реагування патрульної поліції Коростенського РУП. В результаті вогнепальні поранення отримали двоє правоохоронців, яких було доставлено до медичних закладів.

На місцях працюють слідчо-оперативні групи та патрульна поліція, яка фіксує масштаби руйнувань та вилучає свідчення військових злочинів.

Нагадаємо, що над містом Радомишль Житомирської області українським військам вдалося збити ракету російських окупантів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в ніч на 9 березня російські військові завдали чергового авіаудару по Житомирській області. Від вибухів постраждало кілька житлових будинків у м. Малин, а також гуртожиток та завод "Ізоват" у Житомирі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини