Головна Новини Суспільство події Окупанти влучили ракетою у відділення "Нової пошти" у Миколаєві: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти влучили ракетою у відділення "Нової пошти" у Миколаєві: що відомо

Віталій Кім розповів про обстріл російських окупантів

15 квітня 2022, 21:27
Поділіться публікацією:

Загарбники з РФ   під час ракетного обстрілу міста Миколаїв  зруйнували  будинок, в якому працювала цивільна установа — відділення "Нової пошти". Про це повідомив в соціальних мережах  очільник Миколаївської ОВА Віталій  Кім.

Окупанти влучили ракетою у відділення "Нової пошти" у Миколаєві: що відомо

Окупанти знову обстріляли місто (фото з відкритих джерел)

За словами миколаївського посадовця, цивільна поштова установа повністю зруйнована. Також  три жителі обласного центру зазнали поранень в результаті обстрілу.

"Поясніть мені, навіщо стріляти дорогою ракетою в цивільне відділення Нової пошти? Вони думають ми там ховаємо військових? Ми Новою поштою передаємо снаряди? Залякування?", — зазначає в своєму повідомленні голова Миколаївської ОВА.

При цьому, керівник Миколаївської обласної військової адміністрації ще раніше повідомив, що не бачить загрози прориву загарбників з РФ через місто Вознесенськ до Одеси.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що показали, як виглядає зруйнований окупантами Миколаївський аеропортВ соціальних мережах  виставили світлини, на яких можна побачити  поруйнований російськими загарбниками  Миколаївський  міжнародний  аеропорт. Наслідки бомбардувань – жахливі.   Знімки опубліковані  в Instagram фотографом johnniezigger. В  повідомленні зазначено, що місцеві жителі пов’язували з міським  аеропортом власні надії на успішний економічний розвиток регіону, зміни на краще в місті та області, поступ вперед.  Тому їм важко дивитись на ці фото і стримувати  власні емоції, констатуючи те, що сталось. Автор світлин переконаний, що окупанти руйнують все, що ми побудували і створили, забирають сотні життів, травмують наших дітей і ламають тисячі доль.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини