Головна Новини Суспільство події Окупанти вкрали 300 тонн зерна із Запорізької області: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти вкрали 300 тонн зерна із Запорізької області: подробиці

Жителі Кам'янки-Дніпровської повідомляють, що вчора росіяни вивезли з території громади 10 машин з зерном

21 травня 2022, 09:07
Поділіться публікацією:

Загарбники продовжують грабувати окуповану територію України. Так, з Кам'янки-Дніпровської військові рф   вивезли 300 тонн зерна. Вони забирають зерно у фермерів і пайовиків.

Окупанти вкрали 300 тонн зерна із Запорізької області: подробиці

окупанти продовжують грабувати Україну (фото з відкритих джерел)

Про це повідомляють в  Запорізькій обласній військовій адміністрації.

Самі мешканці селища  Кам'янка-Дніпровська б'ють на сполох і заявляють про те, що минулої п'ятниці  окупанти  10 машинами вивезли чимало зерна. Адже на кожній машині, за підрахунками,  було щонайменше 30 тонн награбованого збіжжя. Інші аграрії, що мешкають в населеному пункті Мала Білозерка, розповідають, що росіяни забирали із зерносховищ збіжжя, що належить фермерам та пайовикам і везуть його.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Мінінфраструктурі розповіли, скільки років знадобиться, щоби відбудувати зруйновану країну. У відновленні України після закінчення війни активну участь візьмуть різні країни. Війна ще триває і немає точних термінів, коли в нашій країні настане довгоочікуваний мир, але вже низка країн висловлює готовність оперативно допомогти і з грошима, і з будматеріалами у відновленні України. Причому йдеться не лише про те, щоб відремонтувати зруйновані об'єкти, але й про те, щоб звести повністю нові та сучасні. Зрештою, на все – про все має піти 2 роки. Такий прогноз озвучують у Мінінфраструктурі України. Міністр переконаний, що разом із партнерами Україна зможе відбудувати зруйноване за два роки. Міністерство інфраструктури опрацьовує перелік зруйнованих об'єктів та формує дорожню карту допомоги, яка потрібна Україні зараз і буде потрібна для подальшого повоєнного відновлення. На Саміті було прийнято документ про "Заклик до дій у зв'язку з військовою агресією російської федерації проти України".

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини