Головна Новини Суспільство події У Мінінфраструктурі розповіли, скільки років знадобиться, щоби відбудувати зруйновану країну
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мінінфраструктурі розповіли, скільки років знадобиться, щоби відбудувати зруйновану країну

Міністерство інфраструктури опрацьовує перелік зруйнованих об'єктів та формує дорожню карту допомоги

20 травня 2022, 19:05
Поділіться публікацією:

У відновленні України після закінчення війни активну участь візьмуть різні країни. Війна ще триває і немає точних термінів, коли в нашій країні настане довгоочікуваний світ, але вже низка країн висловлює готовність оперативно допомогти і з грошима, і з будматеріалами у відновленні України. Причому йдеться не лише про те, щоб відремонтувати зруйновані об'єкти, але й про те, щоб звести повністю нові та сучасні. Зрештою, на все – про все має піти 2 роки. Такий прогноз озвучують у Мінінфраструктурі України. Як повідомляє портал "Коментарі", про це заявив міністр інфраструктури України Олександр Кубраков за підсумками Саміту міжнародного транспортного форуму-2022.

У Мінінфраструктурі розповіли, скільки років знадобиться, щоби відбудувати зруйновану країну

Зруйнований будинок. Фото: з відкритих джерел

"Відбиваючи російську агресію, Україна створює нову систему безпеки у світі. На жаль, ми платимо за це велику ціну, щодня втрачаючи життя українців і зазнаючи колосальних економічних та інфраструктурних збитків", – наголосив він.

Міністр переконаний, що разом із партнерами Україна зможе відбудувати зруйноване за два роки. Міністерство інфраструктури опрацьовує перелік зруйнованих об'єктів та формує дорожню карту допомоги, яка потрібна Україні зараз і буде потрібна для подальшого повоєнного відновлення.

На Саміті було прийнято документ про "Заклик до дій у зв'язку з військовою агресією російської федерації проти України", в якому всі присутні глави транспортних галузей висловили одностайну підтримку України та зобов'язалися припинити будь-яку співпрацю з Росією та Білорусією.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Москві знову натякнули, що чекають від Києва сигналу про відновлення переговорів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини