Головна Новини Суспільство події Окупанти відстрілюють своїх: у Чернігівській області тривають запеклі бої
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти відстрілюють своїх: у Чернігівській області тривають запеклі бої

Окупанти вдаються до звірячих методів

9 березня 2022, 20:55 comments3351
Поділіться публікацією:

В Чернігівському  регіоні  продовжуються бої українських захисників  із російськими загарбниками. Про це  інформують  представники Оперативного  командування  "Північ"  в соціальних мережах, зазначаючи, що  ситуацію контролюють Збройні сили України  та силовики.

Окупанти відстрілюють своїх: у Чернігівській області тривають запеклі бої

Окупанти скоюють справжні звірства (фото з відкритих джерел)

За оприлюдненою інформацією, загарбники панікують та застосовують на території звірячі  методи —  піддають обстрілам населені пункти та мирних жителів, чинять  грабежі та  нищать  оселі людей, спрямовуючи на них вогонь артилерії й танків. Цілі підрозділи загарбників оточені  нашими  військами. Щоб прорвати його, вони стріляють і ці  вогневі ураження завдають втрат їх же військам, які зараз ведуть  ближні бої з українськими збройними підрозділами.

Зовсім нещодавно, мужнім захисникам, що обороняють Чернігівську область вдалось знешкодити передовий пункт керування загарбників та знищити  кілька ворожих колон з наявною у них  бронетехнікою. Ворог шокований та вибитий  з колії, адже зламані його подальші плани  наступу.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Чернігові є проблеми з водопостачанням та тепломВ місті Чернігів після обстрілів загарбників зараз  непростою є ситуація з водо- та теплопостачанням. Про це, виступаючи під час телемарафону, проінформував  міський голова Чернігова Владислав Атрошенко. Як він зазначив, Чернігів  знаходиться на автономному електропостачанні, бо  відключений  від загальноукраїнської мережі. Атрошенко повідомив, що  в більшій частині міських районів немає гарячої води та тепла в помешканнях,  на окремих  вулицях  немає навіть холодного водопостачання.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини