Головна Новини Суспільство події У Чернігові є проблеми з водопостачанням та теплом: що відбувається у місті
commentss НОВИНИ Всі новини

У Чернігові є проблеми з водопостачанням та теплом: що відбувається у місті

Обласний центр перебуває на автономному електропостачанні, зазначив мер

9 березня 2022, 17:15
Поділіться публікацією:

В місті Чернігів після обстрілів загарбників зараз  непростою є ситуація з водо- та теплопостачанням. Про це, виступаючи під час телемарафону, проінформував  міський голова Чернігова Владислав Атрошенко, пише УНІАН.

У Чернігові є проблеми з водопостачанням та теплом: що відбувається у місті

У Чернігова є серйозні комунальні проблеми (фото з відкритих джерел)

Як він зазначив, Чернігів  знаходиться на автономному електропостачанні, бо  відключений  від загальноукраїнської мережі.

Атрошенко повідомив, що  в більшій частині міських районів немає гарячої води та тепла в помешканнях,  на окремих  вулицях  немає навіть холодного водопостачання.

Ще чернігівський мер розповів,  що в цілодобових роботах зараз задіяні всі служби, які працюють, аби відновити критичну  інфраструктуру  міста.

За словами Атрошенка, в ці дні всі сили направлені на  те, аби відновити роботу тепломережі, якій було завдано пошкоджень під час обстрілів.

Чернігівський мер повідомив, що на території міста загинули  40 городян, ще майже чотири сотні поранені. Також він  розповів про приголомшливі жертви цієї війни.

За його словами, тут були випадки, коли люди були в епіцентрі потрапляння авіабомб – вони  просто зникли  - бо їх нема ні серед живих мешканців, ні серед мертвих.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Чернігові внаслідок ворожого авіанальоту загинули 47 людей.У Чернігові в результаті окупантського авіабомбардування загинули 47 людей. Таку заяву зробила Чернігівська обласна державна адміністрація на своїй сторінці у Фейсбуці. За уточненою інформацією медичних закладів, учора, 3 березня, внаслідок бомбардування російською авіацією на території Чернігова загинули 47 осіб: 38 чоловіків та 9 жінок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини