Головна Новини Суспільство події Окупанти розстрілюють "гуманітарні коридори": як виглядають автівки, які вирвалися із Маріуполя (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти розстрілюють "гуманітарні коридори": як виглядають автівки, які вирвалися із Маріуполя (ФОТО)

Окупанти продовжують розстрілювати "гуманітарні коридори" у Маріуполі

18 березня 2022, 18:40
Поділіться публікацією:
Днями до Запоріжжя, та інших міст почали прибувати перші переселенці, яким вдалося вирватися з окупованого Маріуполя. Окупанти обстрілюють "гуманітарні коридори". Людям розстріляли автомобілі, але, не зважаючи на це, їм вдалося втекти. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію від політиків Вікторії Сюмар та Ярослава Железняка.
Вікторія Сюмар показала автівки людей, які, все-таки зважилися виїхати з окупованого міста під мінометними обстрілами. Політик також наголосила, що ворожі війська зазнають поразки.
"Ось такі авто приїздять до Запоріжжя з Маріуполя. Ось так люди виїздять під прямими мінометними обстрілами. Ось такі "гуманітарні коридори" в РФ. Маріуполь — точка номер один на воєнній карті України. Російська війська зазнають поразок: на південному напрямку, біля Миколаєва, і наші впритул наблизилися до Херсону, довкола Києва. Просування немає довкола Харкова. Тому головні бої на Сході, найперше за Маріуполь та в інших гарячих точках Донецької та Луганської областей. За 21 день війни заявлена ціль "ЛДНР в межах областей" дуже далека від реалізації. "Операція" явно пішла не по плану",- заявила політик.
Окупанти розстрілюють ”гуманітарні коридори”: як виглядають автівки, які вирвалися із Маріуполя (ФОТО) - фото 2
Нардеп Ярослав Железняк показав фото автомобіля, яким його сестра з родиною виїжджали з Маріуполя. За його словами, в машині заднього скла не було. Люди дорогою до Бердянська по черзі 12 годин закривали діру ковдрою.
"Їм пощастило – багато хто застряг у місті через те, що їх автівки згоріли або немає бензину. Моя сестра вчора вийшла на зв’язок! Це був перший дзвінок за 8 днів повного мовчання. 8 березня вона подзвонила на 1 хвилину, і потім зв’язок був втрачений. Після того офіс Київстару в центрі, який був єдиним джерелом мобільної мережі, розбомбили. Сестра і її родина живі. Були у будинку, але коли почалися сильні обстріли градами, переїхали у бомбосховище. Вчора змогли виїхати з Маріуполя. Далі – Мангуш-Бердянськ-Токмак-Василівка-Каменське — Запоріжжя. Дорога зайняла більше 24 годин, але все вже добре", — повідомив політик.
Окупанти розстрілюють ”гуманітарні коридори”: як виглядають автівки, які вирвалися із Маріуполя (ФОТО) - фото 3
Окупанти розстрілюють ”гуманітарні коридори”: як виглядають автівки, які вирвалися із Маріуполя (ФОТО) - фото 4
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що на Маріуполь окупанти скинули вже близько 100 авіабомб.

 

Окупанти розстрілюють "гуманітарні коридори": як виглядають автівки, які вирвалися із Маріуполя (ФОТО)

Люди тікають під мінометними обстрілами (фото з відкритих джерел)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини