Головна Новини Суспільство події Окупанти планують перекинути "вагнерівців" у напрямку до Києва: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти планують перекинути "вагнерівців" у напрямку до Києва: подробиці

Ворог збирається перекинути вагнерівців у напрямку до Києва

9 березня 2022, 00:00
Поділіться публікацією:

Агресор має плани  про перекинення  тисячі "вагнерівців" в напрямку на Київ. Можливо, планує посилити тиск на головне місто країни. Про це інформує в соціальних мережах Генеральний штаб ЗСУ.

Окупанти планують перекинути "вагнерівців" у напрямку до Києва: подробиці

Ворог хоче залучити до нападу бойовиків (фото з відкритих джерел)

За оприлюдненою інформацією, аби посилити діюче військове збройне  угрупування за київським напрямком,  загарбники  складають плани про підсилення російських військ майже тисячею бойовиків, які входять до складу приватної військової компанії "Ліга", це колишня  приватна військова компанія "Вагнер".

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що протитанкісти ЗСУ показали, як знищують ворога. Українські захисники показали, як знищують техніку супротивника. Військові опублікували відеоролик, на якому знято роботу протитанкістів 30 окремої механізованої бригади ім. князя Костянтина Острозького.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Зеленський повідомив, скільки дітей за 13 днів війни в Україні вбили росіяниВ місті Маріуполь, який зараз оточений військами російського агресора, від зневоднення організму померла місцева маленька мешканка. В  загальному, з початку агресії Росії  на Україну, станом на сьогодні, 8 березня, від військових дій загарбників померло 50 дітей. Про це зазначив очільник України Володимир Зеленський у своєму виступі  перед представниками парламенту  Британії. За словами українського президента, сьогодні, коли пішов 13 день війни, в оточеному росіянами Маріуполі померла маленька городянка, причина – зневоднення.  Від зневоднення. Агресори не пропускають в місто ні харчі, ні воду. Не хочуть дати мешканцям. Просто вони заблоковані в підвалах.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини