Головна Новини Суспільство події Окупанти обстріляли Ніжин з "Урагану": загинули люди
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти обстріляли Ніжин з "Урагану": загинули люди

10 березня росіяни обстріляли місто Ніжин Чернігівської області

11 березня 2022, 00:20 comments1077
Поділіться публікацією:

10 березня агресори завдали  обстрілів по території  міста Ніжин Чернігівської області з ракетної установки "Ураган". Як наслідок, поранено вісім городян, двоє загинули. Про це повідомив мер  Ніжина Олександр  Кодола.

Окупанти обстріляли Ніжин з "Урагану": загинули люди

Від ударів загинули люди (фото з відкритих джерел)

Посадовець при цьому дає пораду  городянам  перебувати в безпечному місці, не піддавати ризику своє життя.

За його словами сьогодні  відразу після обіда місто зазнало руйнівного обстрілу із  РСЗО "Ураган". Інформую про втрати: це 8 поранених городян  та 2 загиблих. Після результатів вибухів пошкоджені 40 метрів теплотраси, проводяться ремонтні роботи.

Станом на вечірню пору  10 березня 4  міські будинки  залишаються без електричного освітлення, ліквідаційні роботи будуть продовжуватись завтра. В одній з шкіл,  в дошкільному  закладі та в приміщенні однієї з амбулаторій сімейної медицини  після  вибуху пошкоджені вікна,  представники відповідних  служб ліквідують наслідки обстрілу.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що окупанти вночі знову обстріляли Коростень та ЖитомирПісля півночі, 10 березня, Житомирська область знову опинилася під ударами російських загарбників. Ракетні обстріли велися по Коростеню та населених пунктах області. Відомо, що ракета впала на дорогу в с. Стара Котельня (Андрушівський район Житомирська область), внаслідок події загинуло 5 людей, ще 6 отримали поранення. Також у Коростені під час ракетного обстрілу було поранено двох жителів, зараз вони перебувають у медичних закладах. Також цієї доби надійшла інформація про загибель чоловіка в с. Новопіль. Ще російські війська обстріляли низку інших населених пунктів Житомирської області, зокрема с. Бистри та с. Пісківка. 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини