Головна Новини Суспільство події Окупанти обстріляли центр Маріуполя: у МВС показали наслідки (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти обстріляли центр Маріуполя: у МВС показали наслідки (ФОТО)

Руйнувань зазнали кілька будинків та школа

1 березня 2022, 22:24 comments1271
Поділіться публікацією:

Окупанти знову обстріляли центр Маріуполя, що у Донецькій області. Внаслідок обстрілу, за попередньою інформацією, загинула одна людина, троє поранені. Про це повідомили у Міністерстві внутрішніх справ України в Telegram.

Окупанти обстріляли центр Маріуполя: у МВС показали наслідки (ФОТО)

Російські окупанти обстріляли житлові райони Маріуполя (фото t.me/mvs_ukraine)

Стало відомо, що під ворожими обстрілами опинилися декілька будинків та школа №16, які й зазнали руйнувань. Окрім цього, окупанти обстріляли житлові райони. Так, під удар знову потрапив  житловий сектор Лівобережного району, а також територія КП "Комунальник".

 У МВС також повідомили, що близько 17:30 почався новий обстріл міста. Наразі уточнюється інформацію про постраждалих. Правоохоронці вже зафіксували злочин окупантів та відкрили кримінальне провадження за ст. 438  (порушення законів і звичаїв війни)  ККУ.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що біля Миколаєва окупанти Градами розбомбили центр міста БаштанкаУ вівторок, 1 березня, агресори обстріляли  Градами містечко Баштанка, що в Миколаївській  області. Від вогневих ударів, що прийшлись на  центр містечка, зруйнована вся місцева інфраструктура. Після обстрілу у Баштанці  виникло 7 пожеж. Зокрема, палав мебельний магазин на вулиці Соборній, полум’я виникло на СП "Баштанський КООП Центр", що знаходиться на вул. Баштанської республіки. Так само, горів магазин будівельних матеріалів "Райдуга". Вогонь в цей же день знищив чотири житлові будинки місцевих мешканців на різних вулицях містечка в глибинці Миколаївської області.  Боролись з вогнем та ліквідовували наслідки обстрілів окупантів представники 7-го пожежно-рятувального підрозділу.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини