Головна Новини Суспільство події Окупанти намагаються наступати на Кривий Ріг: у напрямку Гуляйполя йдуть складні бої
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти намагаються наступати на Кривий Ріг: у напрямку Гуляйполя йдуть складні бої

ЗСУ продовжують ефективно оборонятися

26 квітня 2022, 22:00
Поділіться публікацією:

За словами  радника  голови Офісу президента України Олексія Арестовича, в  напрямках  населеного пункту Гуляйполе та міста Запоріжжя продовжуються  важкі бої, в яких задіяні агресори РФ  та бійці ЗСУ. Вороги  прикладають  "надзвичайні зусилля" у своїх спробах просунутись  до міста  Кривий  Ріг. Про це представник ОП повідомив, виступаючи на  вечірньому брифінгу.

Окупанти намагаються наступати на Кривий Ріг: у напрямку Гуляйполя йдуть складні бої

Окупанти намагаються наступати на Кривий Ріг (фото з відкритих джерел)

"У напрямку Гуляйполя та Запоріжжя йдуть важкі бої. Наші війська здійснюють удари по скупченнях російської техніки і пунктам управління, польовим складам. І надзвичайні зусилля противник прикладає в напрямку Кривого Рогу, концентруючи свої сили на півночі Херсонської області, намагаючись просунутися в бік Кривого Рогу, але сьогодні, протягом доби, вони зазнали там втрат", — сказав  посадовець.

Також радник очільника ОП   повідомив  про успішну операцію  по загарбниках на території  цього  району. Зокрема,    біля села  Велика  Олександрівка Херсонського регіону  українські військові  знищили близько 70 окупантів  і зірвали склади з боєприпасами.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що окупанти можуть найближчими днями почати наступ на Кривий Ріг. Агресор збирає  військові підрозділи, щоб наступати  з  Херсонського  регіону  в напрямку міста  Кривий Ріг. Вже  найближчим  часом  він може почати  атакувати, але кругом міста вже вибудувано  оборону, а  наші бійці є готовими  до різного сценарію  розвитку штурму. Як додав міський посадовець,  бійці гарнізону  і військові  підрозділи Кривого Рогу підготувались, щоб зустріти окупантів. Навколо Кривого Рога  побудована глибокоешелонована оборона і  обладнані  багатоступінчасті укріплені райони.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини