Головна Новини Суспільство події Окупанти можуть найближчими днями почати наступ на Кривий Ріг
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти можуть найближчими днями почати наступ на Кривий Ріг

Захисники міста готові до будь-якого розвитку ситуації

24 квітня 2022, 23:27
Поділіться публікацією:

Агресор збирає  військові підрозділи, щоб наступати  з  Херсонського  регіону  в напрямку міста  Кривий Ріг. Вже  найближчим  часом  він може почати  атакувати, але кругом міста вже вибудувано  оборону, а  наші бійці є готовими  до різного сценарію  розвитку штурму.

Окупанти можуть найближчими днями почати наступ на Кривий Ріг

Найближчими днями окупанти можуть почати наступ на Кривий Ріг (фото з відкритих джерел)

Про це заявив Криворізький  міський голова   Олександр Вілкул  під час ефіру національного телемарафону.  Цитати із оприлюдненої заяви з’явились в соціальних мережах.

"Ворог проводить формування наступального ударного формування на нашому напрямку в Херсонській області. Найближчими днями ми чекаємо їх можливого переходу в наступ. Але ми знаємо про них більше, ніж їм здається, ми розуміємо всі їхні плани, і ми повністю готові до будь-якого розвитку ситуації", — зазначив мер Кривого Рога.

Як додав міський посадовець,  бійці гарнізону  і військові  підрозділи Кривого Рогу підготувались, щоб зустріти окупантів. Навколо Кривого Рога  побудована глибокоешелонована оборона і  обладнані  багатоступінчасті укріплені райони.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що окупанти обстріляли з артилерії Сумську область. Від ворожого обстрілу, 23 квітня, постраждала Сумська область. Окупанти потрапили до психоневрологічного інтернату в селі Атинське та пошкодили кілька житлових будинків. За його словами, російські загарбники використали артилерію, внаслідок атаки в інтернаті вибило всі вікна та двері. Але, на щастя, обійшлося без жертв та постраждалих. Також окупанти пошкодили житлові будинки у с. Бояро-Лежачі у Сумській області. Обійшлося без жертв. Голова Сумської ОВА звернувся до мешканців і вкотре попросив, щоб вони виявляли обережність і пильність, особливо на ці вихідні, бо противник може здійснювати різноманітні провокації.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини