Головна Новини Суспільство події Одеса пішла під воду після зливи: по дорогам пливуть авто з людьми на даху (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Одеса пішла під воду після зливи: по дорогам пливуть авто з людьми на даху (ВІДЕО)

У мережі жартують, що в Одесі сьогодні можна виходити на вулицю лише з човнами

15 вересня 2024, 13:40
Поділіться публікацією:

 В Одесі після потужної зливи затоплено кілька вулиць, що спричинило значні труднощі з рухом транспорту. Про це повідомила прес-служба міської ради, опублікувавши перелік вулиць, де ускладнено рух автомобілів.

Одеса пішла під воду після зливи: по дорогам пливуть авто з людьми на даху (ВІДЕО)

Злива в Одесі (фото з відкритих джерел)

Зокрема, проблеми з проїздом спостерігаються на вулицях Небесної сотні, Балківській, Євгена Чикаленка (Академіка Вільямса), а також на Ільфа та Петрова, де рух повністю заблоковано. Комунальні служби працюють на місцях для усунення наслідків стихії.

Через негоду тимчасово припинено рух трамваїв №12, 15, 20, а тролейбус №12 змінив маршрут, їздить через вулицю Корольова.

У соціальних мережах активно поширюють фото та відео наслідків негоди. На кадрах видно затоплені будівлі, а автомобілі "плавають" вулицями. Також на одному з відео зафіксовано, як вода ллється зі стелі торгового центру та магазину. Місцеві жителі іронічно зазначають, що у такий день краще пересуватися містом на човні.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про сильні повені у Польщі та Чехії Через сильні повені в Польщі та Чехії тимчасово скасовано низку залізничних рейсів, зокрема тих, що прямують до України. Про це повідомила "Укрзалізниця" (УЗ). 

Згідно з інформацією, два потяги з Праги — до Чопа і до Перемишля — залишаються на території Чехії і не встигають на стиковочні рейси в Україну. "Укрзалізниця" заявила про готовність прийняти пасажирів з квитками на сьогоднішні рейси на будь-який інший поїзд за аналогічним напрямком протягом наступної доби, за наявності вільних місць, без необхідності обміну квитків.

Компанія також порадила пасажирам, які прямують до Чехії, зв'язатися з місцевими операторами залізниці, щоб уточнити розклад наступних рейсів. Оскільки існує висока ймовірність затримок, пасажирам можуть знадобитися плани для ночівлі у місцях пересадки.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини