Головна Новини Суспільство події Сильні повені у Польщі та Чехії: потяги до України скасовані
commentss НОВИНИ Всі новини

Сильні повені у Польщі та Чехії: потяги до України скасовані

15 вересня Європу накрила негода

15 вересня 2024, 12:45
Поділіться публікацією:

 Через сильні повені в Польщі та Чехії тимчасово скасовано низку залізничних рейсів, зокрема тих, що прямують до України. Про це повідомила "Укрзалізниця" (УЗ).

Сильні повені у Польщі та Чехії: потяги до України скасовані

Сильні повені у Польщі та Чехії (фото з відкритих джерел)

Згідно з інформацією, два потяги з Праги — до Чопа і до Перемишля — залишаються на території Чехії і не встигають на стиковочні рейси в Україну. "Укрзалізниця" заявила про готовність прийняти пасажирів з квитками на сьогоднішні рейси на будь-який інший поїзд за аналогічним напрямком протягом наступної доби, за наявності вільних місць, без необхідності обміну квитків.

Компанія також порадила пасажирам, які прямують до Чехії, зв'язатися з місцевими операторами залізниці, щоб уточнити розклад наступних рейсів. Оскільки існує висока ймовірність затримок, пасажирам можуть знадобитися плани для ночівлі у місцях пересадки.

Негода охопила Європу 15 вересня. Зокрема, в Австрії зафіксовано несподівані снігопади у нижній Австрії, що змусило оголосити надзвичайний стан. У інших регіонах країни також спостерігаються повені, і місцева влада готується до можливих наслідків стихійного лиха. Польща також постраждала від стихії.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Українські потяги будуть відправлятися з вокзалів під музику. В умовах, коли кожен аспект повсякденного життя набуває особливого значення, Укрзалізниця вносить свій внесок у культурне збагачення подорожей, пропонуючи не лише транспортні послуги, а й естетичне задоволення. Це стало можливим завдяки ініціативі відправлення та прибуття фірмових потягів під супровід музики, яка набуває символічного значення в контексті конкретного маршруту або міста.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини