Головна Новини Суспільство події Обстріляні будинки та замінована територія: показали, як виглядає звільнене село на Харківщині
commentss НОВИНИ Всі новини

Обстріляні будинки та замінована територія: показали, як виглядає звільнене село на Харківщині

Центр Циркунів знищений та обстріляний

8 травня 2022, 21:43
Поділіться публікацією:
Українські ЗСУ звільнили чергове село на Харківщині. Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов показав, як жителі Циркунів зустрічають українських визволителів. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки.
Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов показав,  як виглядає село ЗСУ після звільнення та повідомив, що поки триває розмінування.
"Зараз тут працюють правоохоронці, які фіксують злочини окупантів. Підрозділи піротехніків поступово проводять розмінування. Просимо бути вкрай обережними і не поспішати із поверненням додому, як би цього не хотілося. Зараз це все ще небезпечно", — написав він.
Обстріляні будинки та замінована територія: показали, як виглядає звільнене село на Харківщині - фото 2
Обстріляні будинки та замінована територія: показали, як виглядає звільнене село на Харківщині - фото 3
Обстріляні будинки та замінована територія: показали, як виглядає звільнене село на Харківщині - фото 4
Обстріляні будинки та замінована територія: показали, як виглядає звільнене село на Харківщині - фото 5
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що ЗСУ звільнили від окупантів ще кілька населених пунктів. Російські окупаційні війська продовжують інтенсивно обстрілювати Харків та область, роблячи спроби наступу. Але ЗСУ тримають оборону, відбивають атаки противника і поступово повертають під контроль України населені пункти.Відомо, що сьогодні, 30 квітня, українські військовослужбовці звільнили від окупантів чотири села у Харківській області, а саме: Верхню Рогань, Руську Лозову, Слобідське та Прелесне. До слова, село Руська Лозова є важливим стратегічним об'єктом для України, бо розташоване на трасі Харків-Білгород. Саме з цього населеного пункту російські окупанти обстрілювали житлові райони та інфраструктуру Харкова. За словами лідера партії "Національного корпусу" Андрія Білецького, українським військовим вдалося евакуювати із села Руська Лозова близько 600 людей, яким довелося два місяці жити в окупації, оскільки воно свого часу було захоплене одним з перших.

Обстріляні будинки та замінована територія: показали, як виглядає звільнене село на Харківщині

Як виглядають Циркуни після звільнення (фото з відкритих джерел)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини