Головна Новини Суспільство події "Обдурили та кинули, як м'ясо": російський окупант зізнався, що боїться повертатися до РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

"Обдурили та кинули, як м'ясо": російський окупант зізнався, що боїться повертатися до РФ

Військовий зазначив, що матиме проблеми на батьківщині

14 березня 2022, 19:15 comments1874
Поділіться публікацією:

За словами полоненого російського єфрейтора  Миколи Польщикова, він   не хоче вертатися додому після війни та  розповідати, що потрапив в полон в Україні. Але, переконаний, що треба казати правду. Про це  полонений російський єфрейтор сказав під час пресконференції 14 березня.

"Обдурили та кинули, як м'ясо": російський окупант зізнався, що боїться повертатися до РФ

Полонені росіяни (скріншот з відео)

За його словами, полонені окупанти  бояться. Тепер вони розуміють, що потрібно  озвучувати правду, щоб на українську територію  більше не посилали таких, як вони. Вони навіть не розуміють, як їм далі поступати. Бо виникнуть проблеми на батьківщині.

"Нас тут обдурили. Нас кинули, як м'ясо. Це провина головного командування РФ. Військові вірять у того, хто ними керує", – підсумував полонений росіянин.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформують про те, що повідомили орієнтовну кількість росіян, які потрапили в полон. За 15 днів  війни  наші військовослужбовці взяли в полон більше пів тисячі російських військових, що мали намір  воювати проти нашої країни.   Як зазначено в оприлюдненій інформації, такі статистичні дані є утрудненими. Адже  є чимало  осередків, де відбулись  прямі  бойові  зіткнення і полонені потрапляють до різних  наших  частин. Сьогодні  не  має можливостей  такі дані  оперативно занести до  однієї  таблиці  За наявними  даними – зараз російських  полонених близько 500-700. Важливо, що за словами радника голови Офісу президента України Олексія Арестовича,  в полон потрапило за два тижні війни 250-300 російських військовослужбовців "строковиків". Так само в нашій країні озвучують ідею створення таборів для полонених окупантів. 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини