Головна Новини Суспільство події Ніхто не допоміг: у Львові посеред вулиці чоловік намагався згвалтувати 23-річну дівчину
commentss НОВИНИ Всі новини

Ніхто не допоміг: у Львові посеред вулиці чоловік намагався згвалтувати 23-річну дівчину

Зловмисник видав неадекватне пояснення своєму вчинку

10 серпня 2021, 21:31 comments1473
Поділіться публікацією:

У Львові поліція арештувала чоловіка, який намагався зґвалтувати дівчину прямо посеред людної вулиці. При цьому нападник не зважав на навколишніх. Про це повідомляє ТСН.

Ніхто не допоміг: у Львові посеред вулиці чоловік намагався згвалтувати 23-річну дівчину

Нападник намагався зґвалтувати дівчину (фото з відкритих джерел)

Відомо, що цей жахливий випадок трапився, у понеділок, 9 серпня на зупинці по вулиці Володимира Великого.

 23-річна дівчина, на яку напав чоловік, розповіла, що той почав її торкатися нижче пояса. Вона почала кричати, але ніхто з перехожих, що були в той час на людній вулиці міста, не поспішив їй на допомогу. Тоді вона викликала поліцію, дізнавшись про це нападник спробував втекти. Але дівчина не розгубилася й подзвонила своєму хлопцеві й вони разом 20 хвилин переслідували збоченця містом.

"Це було моє прохання та рішення не застосовувати силу, а зробити все законно. При цьому цей чоловік почав кричати "торкнешся мене — помреш" і нишпорити в рюкзаку", — каже дівчина, яка вирішила не повідомляти своє ім'я.

Нападник намагався втекти, сівши в маршрутку, але через крики з вулиці водій залишився стояти на місці. Там його й арештували поліцейські.

 А постраждала дівчина вже у відділку написала заяву. Після пережитого вона збирається звернутися до фахівців за психологічною допомогою.

 Натомість в поліції зловмисник, виправдовуючись заявив, що "мене поплутало і я захотів в той момент то зробити".

У поліції підтвердили цей інцидент та повідомили, що вже встановили особу зловмисника — ним виявився чоловік 1973 року народження.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що відмовилася займатися сексом: у Львові чоловік викликав поліцію для своєї дружини.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини