Головна Новини Суспільство події Нічні морози до -12 градусів: в яких регіонах буде найхолодніше
commentss НОВИНИ Всі новини

Нічні морози до -12 градусів: в яких регіонах буде найхолодніше

Ще один народний синоптик Станіслав Щедрін, на період з 14 по 23 лютого прогнозує по всіх українських регіонах непрості погодні умови

15 лютого 2023, 21:15
Поділіться публікацією:

На території  України в найближчу ніч на четвер прогнозуються сильні морози  до -7...-12 градусів. Про це  повідомляє народна синоптикиня Наталка Діденко.

Нічні морози до -12 градусів: в яких регіонах буде найхолодніше

Вночі 16 лютого в Україні подекуди будуть сильні морози (фото з відкритих джерел)

"Температура повітря вночі опускатиметься до -2...-7 градусів, а в східних областях навіть до -7...-12 градусів", — так говорить вона про  ситуацію, яка прийде вже в найближчу  четвергову ніч.

В четвер, протягом  дня, як стверджує  прогнозистка, серйозних снігопадів не очікується, а стовпчик термометра поволі підійматиметься до 0...+3 градусів. В  західних  регіонах також стане тепліше протягом світлового дня. Температура становитиме  +4...+8 градусів, тільки в  східних регіонах  буде прохолодніше, з лютневим морозцем -1...-4 градус

В столиці, як прогнозує  Наталка Діденко, 16 лютого буде  очікуватись суха та свіжа погода. Вночі  морозитиме до -3 градусів,  а вдень  так само потеплішає, до + 3 градуси тепла.

Важливо, що інший  народний синоптик Станіслав  Щедрін, на період з 14 по 23 лютого прогнозує по всіх українських регіонах непрості погодні умови. Зокрема він вирізняє, що  особливо ситуація з погодою погіршиться в східних регіонах України.

Як прогнозує Щедрін,  в східних регіонах буде  суттєве ускладнення погоди:  він каже про  дуже сильні опади змішаної фази, налипання мокрого снігу, ожеледь та пориви  рвучкого вітру.

Ще народний синоптик додав, що погода ускладниться у всіх  регіонах країни   й так буде тривати  більше як тиждень.

"В період 14-23 лютого по всій країні, а особливо східних та центральних областях, очікуються складні погодні умови, пов'язані з активністю циклонів та їх атмосферних фронтів", — деталізував свій прогноз Станіслав Щедрін.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що В Україні різко погіршиться погода: що відомо.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

xxxxx

15 лютого 2023, 22:16

Знакомства только для секса. Без отношений, без денег и все анонимно. Осторожно можно встретить знакомых.------ http://redirect.sk/kiska


Новини