Головна Новини Суспільство події Невідомий підпалив машину російського пропагандиста Кисельова в Криму (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Невідомий підпалив машину російського пропагандиста Кисельова в Криму (ВІДЕО)

Любителів "русского мира" карають в анексованому Криму.

17 вересня 2022, 17:41
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

17 вересня, орієнтовано о 2 годині ночі в тимчасово окупованому росіянами українському місті Коктебель невідомий спалив автомобіль російського пропагандиста та телеведучого Дмитру Кисельова. Про це повідомляє інформаційний портал у Telegram-каналі "Преступности.НЕТ".

Невідомий підпалив машину російського пропагандиста Кисельова в Криму (ВІДЕО)

Невідомий підпалив машину російського пропагандиста Кисельова в Криму. Фото з відкритих джерел

За попередньою інформацією стало відомо, що згоріли два легкові автомобілі. Один з них Land Rover Freelander. Окрім великогабаритного позашляховика згорів і не великий автомобіль — гольф-кар. Окрім обох автомобілів постраждало і дерево, яке знаходилось недалеко від знищених машин.

Відео того, як злочинець підпалює автомобілі російського пропагандиста Дмитра Кисельова можна переглянути нижче:

Кримською окупаційною поліцією особу, яка знищила два автомобілі кремлівського пропагандиста не встановлено. За свідченнями очевидців ця людина мала на обличчі медичну маску та окуляри, а бахіли на ногах та капюшон на голові.

Обидві згорівші автомобілі знаходились недалеко від будинку, де мешкає Дмитро Киселов. Цікаво, те, що будинок росіянина коштує 200 млн рублів, а реконструкція набережної навколо його будинку оплатила Російська Федерація на суму понад 4 млрд рублів. 

Також читайте на інформаційному порталі "Коментарі" про, те як українські військові змушують працювати російських військовополонених. Відповідне відео з'явилось на одному з Telegram каналів українського бійця. На ньому росіяни замальовують російський прапор українськими кольорами.

Раніше, "Коментарі" писали про те, що Путіну довелось чекати на одного зі своїх колег. Таке рішення на дипломатичній мові приблизно означає йти в слід за російським кораблем.



 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/newspn/35090
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини