Головна Новини Суспільство події Невідомі скоїли замах на заступника голови АРМА: який стан Павленко
commentss НОВИНИ Всі новини

Невідомі скоїли замах на заступника голови АРМА: який стан Павленко

Зараз чоловік перебуває в лікарні

5 червня 2021, 01:20
Поділіться публікацією:

Національне агентство з питань виявлення, розшуку та управління активами (АРМА) повідомило, що 2 червня біля власного будинку було скоєно напад на заступника глави АРМА Володимира Павленка. Про це повідомляє пресслужба агентства.

Невідомі скоїли замах на заступника голови АРМА: який стан Павленко

Володимир Павленко (фото з відкритих джерел)

За інформацією правоохоронних органів, невстановлені особи здійснили кілька пострілів з вогнепальної зброї, в результаті чого Павленко отримав поранення середнього ступеня тяжкості. Зараз чоловік перебуває в лікарні, його стан стабільний, загрози життю немає.

Національне агентство сподівається на максимально швидку і дієву реакцію правоохоронних органів щодо встановлення, затримання і покарання зловмисників.

Як повідомляли раніше студентку Львівського університету Дарину Косенок, яка пропала напередодні у Львові, виявили мертвою в орендованій квартирі. На тілі 19-річної дівчини правоохоронці виявили безліч поранень. Хлопця, який може бути причетний до вбивства студентки університету, вже затримали. Інформацію про трагедію оприлюднив телеканал ТСН. Повідомляється, що в останній раз загиблу дівчину бачили в гуртожитку філологічного факультету в понеділок.

Саме тоді вона разом з хлопцем відправилася на орендовану квартиру святкувати свій день народження. Близько 16:00 Дарина перестала виходити на зв'язок, після чого мати студентки звернулася в правоохоронні органи. Бездиханне тіло дівчини з великою кількістю ножових поранень виявила господиня квартири днем пізніше. При цьому, за словами сусідів, крики або шум з орендованого житла не долинали.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини