Головна Новини Суспільство події Невдалий постріл: полювання біля Волновахи завершилося смертю
commentss НОВИНИ Всі новини

Невдалий постріл: полювання біля Волновахи завершилося смертю

Від вогнепального поранення мисливець помер

19 жовтня 2021, 08:55
Поділіться публікацією:

Чоловік застрелив товариша під час полювання. Про це повідомляють в прес-службі Головного управління Національної поліції Донецької області.

Невдалий постріл: полювання біля Волновахи завершилося смертю

На полюванні чоловік застрелив свого товариша замість тварин, фото Нацполіції

Подія трапилася 17 жовтня неподалік села Новогнатівка, в районі Волновахи. Двоє місцевих чоловіків з рушницями вийшли на полювання в районі, що не віднесений до мисливських угідь. Відомо, що 59-річний мисливець випадково влучив у 63-річного чоловіка. Причину трагедії буде з'ясовувати слідство.

Від вогнепального поранення місцевий мешканець помер. Товариша покійного затримали поліціянти та допитали. В прес-службі говорять, що вбивство сталося випадково. Слідчі районного відділу поліції вилучили мисливські рушниці з місця події. Зброю відправили на експертизу. Попередня кваліфікація події — вбивство. За фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України. Чоловікові оголосять про підозру.

Також 59-річному чоловікові призначать покарання за порушення придбання мисливської зброї за статтею 190 Кодексу про адміністративні правопорушення. Відомо, що в чоловіка, якого підозрюють у вбивстві, рушниця була незареєстрована.

В районі поліціянти проведуть рейди та інструктажі власникам рушниць щодо правил поводження з ними, перевірять в них дозволи на використання зброї. 

Як повідомляв портал "Коментарі", в Запоріжжі на набережній сталася стрілянина. Як виявилося, спочатку в епіцентрі скандалу опинилося дві чоловічих компанії. Представники однієї з них, коли домовитися словесно не вдалося, витягли травматичну зброю і відкрили вогонь по людях, які знаходилися поруч.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини