Головна Новини Суспільство події У Запоріжжі на набережній сталася стрілянина: є постраждалі (ФОТО, ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Запоріжжі на набережній сталася стрілянина: є постраждалі (ФОТО, ВІДЕО)

Стрілянину вели двоє чоловіків, які, як виявилося пізніше, є братами

29 серпня 2021, 15:38
Поділіться публікацією:

Ніч на останню літню неділю, 29 серпня, видалася досить непростою для жителів Запоріжжя. Як повідомляє місцевий Telegram-канал "Ху*овое Запорожье", посилаючись на очевидців, на місцевій набережній в результаті стрілянини постраждало п'ятеро осіб. Пізніше інформацію підтвердили правоохоронці.

У Запоріжжі на набережній сталася стрілянина: є постраждалі (ФОТО, ВІДЕО)

У Запоріжжі двоє братів влаштували стрілянину на набережній. Фото ілюстративне

Як виявилося, спочатку в епіцентрі скандалу опинилося дві чоловічих компанії. Представники однієї з них, коли домовитися словесно не вдалося, витягли травматичну зброю і відкрили вогонь по людях, які знаходилися поруч.

Обидва нападники після того, як закінчили своє "полювання", спробували втекти з місця злочину на особистому "Крайслері". Однак далеко автомобілю виїхати не вдалося: оперативно оголошений поліцією план-перехоплення допоміг спіймати горе-стрільців.

Чоловіки, до речі, виявилися братами. Одному з них 34 роки, іншому — 29. Попередньо їм оголошені підозри в хуліганстві; за те, що сталося, їм загрожує від трьох до семи років за ґратами. Зброю, якою виявився пістолет "Форт", правоохоронці забрали, вона вже відправлена на балістичну експертизу.

У Запоріжжі на набережній сталася стрілянина: є постраждалі (ФОТО, ВІДЕО) - фото 2
У Запоріжжі на набережній сталася стрілянина: є постраждалі (ФОТО, ВІДЕО) - фото 3

Слід врахувати, що поранення різної тяжкості в результаті стрілянини отримали п'ятеро осіб. Троє з них були зрештою госпіталізовані медиками в лікарню, решті вистачило наданої на місці допомоги. Загиблих, згідно з наявною інформацією, немає.

Через що стався конфлікт, ані поліція, ані очевидці не повідомляють.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що недавно в американському місті Франкфорт, що в штаті Індіана, чоловік відкрив вогонь по людях. Чому місцевий житель вирішив розстріляти своїх колег, читайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися деякі подробиці загибелі українського прикордонника, тіло якого було знайдено з вогнепальним пораненням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

xxx

29 серпня 2021, 23:18

CAMЫE БЫCTPЫE 3HАKОMCТBА ДЛЯ CEKCA • 100% AHОHИMHOCTЬ. Pеaльныe ceкc знaкомcтвa с дeвyшкaми в cвoeм гopодe. Бeз pегиcтpации и бeз пoдтвepждeния нoмepа. ----> http://bit.do/vsisky


Новини