Головна Новини Суспільство події Несподівана помста: в столиці Іраку транслювали порно на бігбордах
commentss НОВИНИ Всі новини

Несподівана помста: в столиці Іраку транслювали порно на бігбордах

Іракські чиновники наказали вимкнути усі рекламні екрани в Багдаді через трансляцію порнографічного ролика.

21 серпня 2023, 15:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У суботу на великій дорожній розв'язці у столиці Іраку на одному з рекламних екранів увімкнувся порнографічний фільм. Правоохоронні органи відреагували та вимкнули трансляцію. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на агенцію AFP.

Несподівана помста: в столиці Іраку транслювали порно на бігбордах

Рекламний щит в Іраку. Фото з відкритих джерел

Як повідомили виданню джерело у службах безпеки Іраку хакер зламав рекламний щит на площі Укба бін Нафія, яка є головним автомобільним перехрестям Багдаду. На зламаному бігборді декілька хвилин транслювалось порно, перш ніж правоохоронці перерізали кабелі живлення рекламного екрана.

Порнографічне відео, яке транслювалось було зняте іракськими водіями та широко поширилось у мережі. Представник служби безпеки країни заявив, що через "аморальні сцени" вони вимкнули усі рекламні щити в Багдаді.

Згодом стало відомо, що поліція Багдада затримала чоловіка. Виявилось, що це був технічний працівник рекламної кампанії, яка не виплачувала йому деякий час зарплату. Як наслідок чоловік вирішив помститись роботодавцю та увімкнув на рекламному екрані в столиці Іраку порнографічний фільм.

Уряд Іраку критично ставиться та критикує поширення порнографічних чи еротичних матеріалів. Поліція звинувачує блогерів у поширенні "непристойного контенту", який "суперечить моралі та традиціям". Крім того, молода жінка була ув'язнена в Іраку за відео на якому танцювала під поп-музику.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Україні хочуть декриміналізувати порно.

Також "Коментарі" писали про соціологічне дослідження, яке показало ставлення українців до декриміналізації порнографії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини