Головна Новини Суспільство події Неповнолітній втікав від патрульних на шаленій швидкості: скільки осіб постраждало
commentss НОВИНИ Всі новини

Неповнолітній втікав від патрульних на шаленій швидкості: скільки осіб постраждало

В Луцьку неповнолітній збив людей на переході, бо втікав від патрульних

14 грудня 2021, 08:52
Поділіться публікацією:

Юнак у вихідний, 12 грудня, вирішив проїхатись Луцьком. Однак, коли патрульні намагалися його зупинити, почав втікати на шаленій швидкості. Про це повідомляють в прес-службі Головного управління Національної поліції в Волинській області.

Неповнолітній втікав від патрульних на шаленій швидкості: скільки осіб постраждало

Хлопцю оберуть запобіжний захід, фото Нацполіції

Патрульні намагалися зупинити водія автомобіля Renault Megane, бо той порушив правила дорожнього руху, коли їхав по проспекту Соборності. Однак водій ще швидше почав тікати. Молодик на швидкості помчав через перехрестя. На заборонний колір світлофора авто проїхало через перехрестя. Автівка в'їхала в пішоходів, що рухалися по регульованому переходу. Потім водій в'їхав у дерево та дорожній знак.

Інцидент трапився на перехресті Соборності та Чорновола. Втім, водій й після того намагався втекти, однак перехожі та поліціянти його затримали.

Як розповів заступник начальника Головного управління Національної поліції у Волинській області Сергій Козак в у Прайм-Таймі місцевого телеканалу, молодик їхав з друзями. Юнаки фільмували погоню на телефони та викладали відео до соціальних мереж, поки їхній товариш порушував правила та травмував громадян.

Горе-водій зізнався, що взяв ключі від авто у вітчима й батьки не давали йому дозволу їхати в авто.

В результаті аварії, постраждало шість осіб, серед яких жінка та дитина. У чотирьох людей переломи та травми, у 39-річної жінки політравма. Стан її здоров'я тяжкий. Потерпіла перебуває в реанімації. Ймовірно, в неї струс мозку та серйозні ушкодження.

Юнака доставили до ізолятора тимчасового тримання №1 у Луцьку. 14 грудня відбудеться судове засідання щодо обрання йому запобіжного заходу. За фактом травмування людей відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального Кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до восьми років.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Харкові неповнолітній влаштував ДТП. В результаті загинула людина.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини