Головна Новини Суспільство події Небезпечне таксі: в Харкові пасажир відмовився платити за проїзд і відкрив стрілянину по водієві
commentss НОВИНИ Всі новини

Небезпечне таксі: в Харкові пасажир відмовився платити за проїзд і відкрив стрілянину по водієві

Поліція затримала буйного пасажира, йому світить до семи років в'язниці

9 серпня 2020, 21:44
Поділіться публікацією:

У Харкові пасажир таксі відмовився платити, а коли у нього виник конфлікт з водієм, зробив у нього кілька пострілів із травматичної зброї. Про це повідомляє видання "Сегодня" , посилаючись на прес-службу місцевого управління поліції.

Небезпечне таксі: в Харкові пасажир відмовився платити за проїзд і відкрив стрілянину по водієві

Так, згідно з даними правоохоронців, інцидент стався сьогодні вночі, в 3:26, коли водій таксі привіз на замовлення пасажира на пр-т Науки. 31-річний чоловік відмовився сплатити транспортну послугу, в результаті чого у нього стався конфлікт з 36-річним водієм.

Після короткої перепалки зловмисник дістав зброю і вистрілив в обуреного водія. Потім він покинув автомобіль і втік.

Поліцейські спіймали порушника протягом перших годин, ними складено протокол по ст. 296 ч.4 Кримінального кодексу (хуліганство), йому загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що напередодні в Житомирській області сталася трагічна ДТП , в якому загинули четверо людей, ще один отримав серйозні каліцтва і був госпіталізований з місця аварії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини