Головна Новини Суспільство події Не хотів платити за комуналку: у Римі чоловік розстріляв жінок на засіданні будинкового комітету (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Не хотів платити за комуналку: у Римі чоловік розстріляв жінок на засіданні будинкового комітету (ФОТО)

Шокуючий інцидент стався днями у Римі. На місці події працювали правоохоронці та медики швидкої допомоги.

11 грудня 2022, 21:15
Поділіться публікацією:

Внаслідок стрілянини, яку відкрив місцевий житель, трьох жінок було вбито на місці. Ще чотири жінки отримали поранення різного ступеня тяжкості та були госпіталізовані. На даний момент вони перебувають під наглядом медиків. Їхній стан оцінюється як критичний.

Не хотів платити за комуналку: у Римі чоловік розстріляв жінок на засіданні будинкового комітету (ФОТО)

Стрілянина/ Фото з відкритих джерел

Не хотів платити за комуналку: у Римі чоловік розстріляв жінок на засіданні будинкового комітету (ФОТО) - фото 2

Кричущий інцидент стався днями у Римі. Так, повідомляється, що 57-річний чоловік на зборах членів об'єднання управителів будинку на півночі Риму раптово відкрив стрілянину. До цього у своїх соціальних мережах він погрожував мешканцям комплексу та наполегливо відмовлявся оплачувати комунальні рахунки.

Не хотів платити за комуналку: у Римі чоловік розстріляв жінок на засіданні будинкового комітету (ФОТО) - фото 3

Конфлікт між 57-річним Клаудіо Кампіті та членами об'єднання Valleverde, що налічує 200 осіб і управителя домом, тривав багато років. Чоловік неодноразово виявляв агресію та погрожував керуючому будинком.

Цього фатального дня було вирішено провести збори членів об'єднання Valleverde в одному з барів Риму. У ході розмови почався конфлікт, який переріс у стрілянину. Клаудіо дістав зброю і почав розстрілювати членів об'єднання управителів будинку.

Про це повідомляє видання ANSA.

Не хотів платити за комуналку: у Римі чоловік розстріляв жінок на засіданні будинкового комітету (ФОТО) - фото 4

Зловмисника затримали на місці скоєння злочину. Нагадаємо, троє жінок загинули на місці внаслідок вогнепальних поранень. Ще чотири людини отримали тяжкі поранення грудей, шиї та обличчя та були доставлені до лікарні.

"Історія Клаудіо тяглася роками, але я ніколи не думав, що вона зайде так далеко. Але ми ще рік тому всі повідомляли про те, що він погрожував людям і відмовлявся оплачувати рахунки, але ніхто не втрутився у цю справу, щоб щось зробити", — розповів очевидець.

Мер Рима висловив співчуття у зв'язку з "дуже серйозним епізодом насильства" та анонсував скликання комітету з питань порядку та безпеки у понеділок.

Раніше "Коментарі" писали про те, що і відомий виконавець засуджений за зґвалтування: йому загрожує хімічна кастрація (ФОТО). Відомий канадсько-китайський виконавець, актор, модель, зірка C-Pop, екс-учасник гурту EXO-M Кріс Ву отримав 13 років за зґвалтування.

Читайте такожРосійськомовна жінка по-звірячому вбила в Ізраїлі свою подругу (ФОТО). Убитій було завдано понад 50 ножових поранень. Від отриманих ран жінка померла на місці події.

Не хотів платити за комуналку: у Римі чоловік розстріляв жінок на засіданні будинкового комітету (ФОТО) - фото 5



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини