Головна Новини Суспільство події Не допустити епідеміологічну катастрофу в окупованих містах: "Червоний хрест" просять допомогти
commentss НОВИНИ Всі новини

Не допустити епідеміологічну катастрофу в окупованих містах: "Червоний хрест" просять допомогти

Радуцький звернувся до «Червоного хреста» з приводу недопущення в Україні спалаху інфекційних захворювань.

22 березня 2022, 19:12
Поділіться публікацією:

Щоб  не допустити виникнення епідеміологічної катастрофи в містах Маріуполь, Харків, Херсон, Чернігів, Суми та в інших містах, в нашій країні не вистачає реагентів для чищення, знезараження, дезактивації та дегазації води. Також потрібні  засоби, що дезінфікують, для особистого застосування та санітарної обробки приміщень, де тимчасово знаходяться люди.

Не допустити епідеміологічну катастрофу в окупованих містах: "Червоний хрест" просять допомогти

Радуцький звернувся до «Червоного хреста» (фото з відкритих джерел)

Своє прохання допомогти нашій країні із забезпеченням цими реагентами  до  представників "Червоного Хреста" надіслав своє звернення очільник парламентського комітету з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування від "Слуги Народу" Михайло Радуцький.

"Через варварські дії путінських фашистів у Маріуполі, Харкові, Херсоні, Чернігові, Сумах та інших містах ситуація наближається до гуманітарної катастрофи. Системи централізованого водопостачання зруйновані, мешканцям доводиться, переховуючись у підвалах та бомбосховищах, вживати непридатну до пиття воду",- повідомив нардеп, направляючи звернення від парламентського Комітету.

За словами Радуцького, така ситуація може сприяти  виникненню та швидкому  розповсюдженню інфекційних захворювань та, як наслідок — може виникнути  епідеміологічна  катастрофа.

Керівник парламентського комітету переконаний, що колеги будуть вдячні "Червоному Хресту" за консультації з числа воєнних епідеміологів та інфекціоністів, що набули  досвід роботи в зонах бойових дій.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, скільки гуманітарної допомоги  отримала УкраїнаЗ інших країн почала надходити гуманітарна допомога. Про це розповіла міністр соціальної політики України Марина Лазебна. Лише за два дні до нашої держави прибуло майже 1000 тонн гуманітарної допомоги з 12 країн.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини