Головна Новини Суспільство події Названі регіони, з яких українцям радять тимчасово виїхати
commentss НОВИНИ Всі новини

Названі регіони, з яких українцям радять тимчасово виїхати

Сьогодні з 09:00 відкрилися гуманітарні коридори для евакуації населення з низки міст

10 березня 2022, 12:00 comments2133
Поділіться публікацією:

Громадянським, які не працюють на об'єктах забезпечення військ чи міста, рекомендують якомога виїхати. Особливо йдеться про мешканців Харкова, Донецької та Луганської областей. Про це повідомив радник глави офісу президента Олексій Арестович під час телемарафону.

Названі регіони, з яких українцям радять тимчасово виїхати

Війна - фото з відкритих джерел


"Для тих хто має дітей, чи жінки, особливо Харків, Донецька, Луганська області краще поїхати. Це міста запеклих військових боїв та цивільним там робити нічого. якщо тільки ти не такий цивільний, який працює у службах, які забезпечують життєдіяльність військ чи міста", – розповів Арестович.


Сьогодні з 09.00 відкрилися гуманітарні коридори для евакуації населення з низки міст.


Нагадаємо, російські загарбники знову стріляють українськими містами. Вони стріляють зазвичай по будинках звичайних людей, знищують об'єкти цивільної інфраструктури. Днями вони обстріляли Житомир. Як результат, було зруйновано житловий будинок, завдано пошкоджень по приміщенню, в якому була котельня. Наразі загарбники почали бомбити територію Миколаєва. Російські окупанти обстрілюють миколаївців із "Градів" та "Ураганів". Про це повідомляє мер цього міста Олександр Сенкевич. Він проводив прямий ефір у соціальних мережах і сказав, що тепер місто обстрілюють у напрямку від Кропивницького установками "Град" та "Ураган".


Одна з версій: чи роблять перевірку на надійність наших блокпостів, чи готують уже новий наступ. У нічний час по місту теж стрілятимуть. Глава Миколаєва закликав усіх городян бути уважними, ночувати або у підвалі, або, обов'язково дотримуючись правил "двох стін". Даних про постраждалих чи загиблих зараз немає, що не може не тішити. Сенкевич сподівається, що нічні часи обійдуться для Миколаєва без жертв і оборона міста дасть відсіч, коли знову наступатимуть "орки".






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини