Головна Новини Суспільство події Найдорожче в країні Ferrari Roma : під нульове розмитнення завезено авто за $221 тисячу
commentss НОВИНИ Всі новини

Найдорожче в країні Ferrari Roma : під нульове розмитнення завезено авто за $221 тисячу

Сума, яку зекономив власник від митної та податкової пільги на розмитнення цього елітного суперкара становить майже 72 тис. дол.

3 липня 2022, 18:03
Поділіться публікацією:

 

  Найдорожче в країні Ferrari Roma :  під нульове розмитнення завезено авто за $221 тисячу

В Украину завезли самый дорогой автомобиль (фото из открытых источников)

 Найбільш вартісним авто,  що зараз ввезли  в нашу країну, коли ще  діяв режим пільгового розмитнення,  стало Ferrari, яке вартує 221,4 тис. дол.

Про це інформує заступник голови парламентського Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики повідомив Ярослав Железняк  в своєму Telegram-каналі.

"Там в мережі пишуть, що найдорожчим авто, яке завезли з пільгою, став "кубік" Mercedes G-class за 220 тис. дол. Ні, це не так. Найдорожчою машиною стала Ferrari Roma 2020 року за 221,4 тис. дол.", — зазначив нардеп.

Як він стверджує, сума, яку зекономив власник від  наданої  державою митної та податкової пільги на розмитнення  цього елітного суперкара становить майже 72  тис. дол.

 При цьому, ще 5 квітня в  нашій країні   став чинним закон про пільговий імпорт у період війни. Документ спрощує  форму розмитнення та повністю звільняє від оподаткування операції з імпорту транспортних засобів громадян та суб'єктів спрощеної системи оподаткування.

Разом з  тим, 21 червня  парламент ухвалив закон, що поновлює оподаткування імпортних товарів, а також розмитнення автомобілів, починаючи  з 1 липня.

1 липня  Ярослав Железняк  сказав, що за весь час дії пільгового розмитнення ато, що ввозять з-за кордону,  на українську територію  ввезено  236 тис. 792  так звані євробляхи, сума пільг становить  26,1 млрд грн.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що У Швейцарії обговорюватимуть відновлення України: що це означає – чи є передумови для закінчення війни. У вечірньому зверненні 2 липня президент України Володимир Зеленський повідомив, що у понеділок у Швейцарії (Лугано) розпочнеться міжнародна конференція з повоєнного відновлення України.  


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини