Головна Новини Суспільство події Напав після операції: на Волині нападник зґвалтував дівчину
commentss НОВИНИ Всі новини

Напав після операції: на Волині нападник зґвалтував дівчину

Під час статевого акту вона кричала, благала цього не робити, казала, що в неї є дитина, чоловік, однак гвалтівник не зупинився

1 жовтня 2021, 23:15
Поділіться публікацією:

На Волині, в одному з сільських населених пунктів місцевий житель скоїв сексуальне насильство над молодою жінкою, яка тільки перенесла гінекологічне втручання і виписалась додому після лікування. Гвалтівник, за вироком Локачинського районного суду, отримав 3 роки й 8 місяців тюремного ув’язнення. Про це інформує ТСН.

Напав після операції: на Волині нападник зґвалтував дівчину

Суд засудив ґвалтівника до 3 років та 8 місяців в'язниці (фото з відкритих джерел)

 За словами сільської мешканки, того дня, коли було скоєно над нею наругу, вона приїхала з лікарні, прийняла ліки і пішла до родичів.

 Зловмисник переступив її за селом, почав чіплятись, пропонувати випивку, допитувався, де її чоловік. Через свій стан здоров’я, вона не могла далеко відбігти від нього. Сильний чолов’яга знову кинувся на свою жертву, та скоїв сексуальне насилля.

Молода жінка кликала на поміч, пояснювала, що вона тільки повернулась після гінекологічної операції, що одружена, благала не здійснювати над нею наругу. Але гвалтівник не давав їй кричати і погрожував розправою. Вона ледве залишилась живою, пообіцявши мовчати про це насильство. Але, повернувшись додому, пішла в поліцію.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що у Кривому Розі невідомий зґвалтував жінку посеред вулиці. Інцидент стався в місті Кривий Ріг. Повідомляється, що в правоохоронні органи звернулася місцева жителька 1985 року народження. Вона повідомила, що її зґвалтував чоловік, який проживає в одному з сіл Криворізького району. Прибулі на місце подій правоохоронці виявили заявницю, яка розповіла їм про те, що малознайомий їй житель Криворізького району завдав їй кілька ударів в область обличчя, а потім повалив на землю і поглумився. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини