Головна Новини Суспільство події Напад у поїзді «Київ-Маріуполь»: звільнять співробітників «Укрзалізниці»
commentss НОВИНИ Всі новини

Напад у поїзді «Київ-Маріуполь»: звільнять співробітників «Укрзалізниці»

Співробітників «Укрзалізниці» вирішили звільнити через те, що вони недогледіли, хто заходить в потяг

4 серпня 2020, 11:11
Поділіться публікацією:

У ПАТ "Укрзалізниця" заявили, що звільнять співробітників, через недбалість яких відбувся напад на пасажирку поїзда "Київ-Маріуполь". Про це повідомляє пресслужба компанії.

Напад у поїзді «Київ-Маріуполь»: звільнять співробітників «Укрзалізниці»

Зокрема, через події в поїзді звільнять провідника вагона, в якому і відбувся напад, начальника поїзда, інструктора поїзних бригад, старшого майстра вагонного депо резерву провідників і заступника начальника Маріупольського вагонного депо. Таке рішення в "Укрзалізниці" аргументують тим, що чоловікові вдалося проникнути в поїзд через недбалість співробітників компанії.

Крім того, в "Укрзалізниці" запевняють, що провели додатковий інструктаж всіх провідників, щоб в майбутньому вдавалося уникати подібних ситуацій. Також кажуть, що будуть більш жорстко контролювати виконання посадових обов'язків співробітниками.

Раніше "Коментарі" писали, що жінки в нашій країні запустили флешмоб під назвою "Більше не можна мовчати". Ініціатива з'явилася на тлі скандальної події, коли журналістка Анастасія Лугова піддалася фізичному насильству під час поїздки в поїзді із Запоріжжя до Києва. Жінки консолідувалися після цієї історії, закликаючи не приховувати, що випадки, коли  супутники напідпитку використовують спільну поїздку в купе для отримання сексуальних утіх, відбуваються в Україні регулярно, адже проти цього практично немає жодного захисту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини