Головна Новини Суспільство події Напад на Фіцо: з'явилась нова інформація про здоров'я прем'єр-міністра Словаччини
commentss НОВИНИ Всі новини

Напад на Фіцо: з'явилась нова інформація про здоров'я прем'єр-міністра Словаччини

Після операцій Роберт Фіцо знаходиться в палаті інтенсивної терапії та не може бути транспортований. Наразі здоров'ю словацького прем'єра нічого не загрожує.

19 травня 2024, 13:40
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Міністр оборони Словаччини Роберт Каліняк розповів нову інформацію про стан здоров'я прем'єр-міністра Роберта Фіцо. За словами Каліняка Фіцо залишається в лікарні, протей ого стан стабільний, а "найгірші страхи позаду".

Напад на Фіцо: з'явилась нова інформація про здоров'я прем'єр-міністра Словаччини

Роберт Фіцо перебуватиме кілька тижнів у лікарні. Фото з відкритих джерел

Після консультацій лікарів у лікарні в Банській Бистриці фахівці зробили нові висновки про здоров'я Фіцо. Як повідомив Роберт Каліняк, прем'єр-міністру потрібно багато часу для відновлення, протей ого стан стабільний.

"Стан прем’єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо важкий і потребує інтенсивної терапії, але це не загрожує його життю. Найгірше, чого ми боялися, наразі позаду", — сказав міністр оборони Словаччини.

За словами Каліняка, постраждалому під час теракту прем'єр-міністру Роберту Фіцо потрібно відпочити, адже він досі потребує в палаті інтенсивної терапії. Лікарі вказують, що реабілітація і відновлення підстреленого словацького політика триватимуть щонайменше кілька тижнів.

Наразі Фіцо неможливо транспортувати, тому він залишиться в лікарні в Банській Бистриці.  

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у спробі вбивства Роберта Фіцо помітили "російський слід". Виявилось, що нападник, який здійснив спробу замаху на словацького прем'єра має зв'язок з проросійськими неонацистами Словаччини.

Також "Коментарі" писали, що після допису президента Сербії Александара Вучича зі словами підтримки Фіцо, йому надійшли погрози. Крім Вучича погрожували також вбивством прем'єр-міністру Угорщини Віктору Орбану та президенту Республіки Сербська Мілораду Додіку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини