Головна Новини Суспільство події Налякані втратами на війні в Україні: російські окупанти божеволіють на фронті
commentss НОВИНИ Всі новини

Налякані втратами на війні в Україні: російські окупанти божеволіють на фронті

З 84 людей лишилося - 30,- окупанти божеволіють на передовій

4 травня 2022, 18:45 comments1079
Поділіться публікацією:
російські окупанти божеволіють після того, як побували на передовій. Військові рф налякані величезними втратами серед своїх військових. Про це повідомляють "Коментарі" з посилання на нові розмови окупантів, що перехоплені СБУ.
Російські окупанти божеволіють, побувавши на передовій. Вони вкрай налякані своїми втратами на війні в Україні.
"У меня из офицеров никого нет. Два 300-х офицера, два 200-х. Просто из 84 человек осталось 30, нах*й…" – скаржиться окупант своєму колишньому колезі, який лікує поранення у рф. Співрозмовник і не заперечує: "Там, говорят, люди с ума сходят… слышал, нет? С ума сходят, которые приезжают, на ноль…". Тож після одужання поранений і не збирається в Україну: "Тут нех*й делать… Пацана привезли, ногу отъе*ашило… Дверь, нах*й, прямь оторвана у машины, он без ноги лежит... оно таких денег не стоит". І це, хоч і запізніле, але цілком правильне розуміння ситуації",- йдеться у повідомлянні СБУ.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що росіяни намагалися влаштувати "Боїнг-2". СБУ завадила супротивнику. Українським спецслужбам вдалося знешкодити ворожу ДРГ, яка збиралася збити пасажирський літак, після чого, як це вже було з малазійським Боїнгом у небі над Донбасом, звинуватити у цьому українських захисників та союзників України, які надають Києву військову допомогу. Результатом багатоетапної спецоперації СБУ стало затримання та нейтралізація глибоко законспірованої російської диверсійно-розвідувальної групи. Почерк росіян добре відомий. Знову мали постраждати мирні громадяни, причому Білорусі чи Росії. Російські терористи мали намір збити повітряне судно в небі над однією з цих країн.
   

Налякані втратами на війні в Україні: російські окупанти божеволіють на фронті

Російські окупанти божеволіють на війні (фото з відкритих джерел)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини