Головна Новини Суспільство події Надзвичайна подія у Житомирі: перекинулася цистерна з газом
commentss НОВИНИ Всі новини

Надзвичайна подія у Житомирі: перекинулася цистерна з газом

Чи не кожен день в Україні перевертаються цистерни з газом

26 грудня 2020, 16:45
Поділіться публікацією:

У Житомирі сталася ДТП за участю автоцистерни, яка перевозила скраплений природний газ. Про це повідомили в на своїй сторінці в Facebook представники Державної служби з надзвичайних ситуацій України.

Надзвичайна подія у Житомирі: перекинулася цистерна з газом

У Житомирі перекинулася цистерна з газом - ДСНС

Згідно з  опублікованою інформацією, о 13:58 В Житомирі на вулиці Чуднівській водій газовоза не впорався з керуванням. Фактично, автоцистерна в'їхала в тролейбусну  електроопору, після чого тягач разом з причепом перекинувся.

На щастя, інцидент обійшовся без   жертв та  постраждалих. До речі, рятувальники також підкреслили, що сама цистерна залишилася цілою.

"Цистерна не ушкоджена, труїть запобіжний клапан (пропан-бутан, 13 м. Куб.)", — відзначили в ДСНС.

До ліквідації наслідків ДТП залучили поліцію — правоохоронці заблокували рух по вулиці і евакуювали з найближчих будинків 12 місцевих жителів.

Як повідомляв портал "Коментарі",  в Росії в перший день зими сталося масова дорожньо-транспортна пригода. Про це 1 грудня повідомляє Telegram-канал Mash, публікуючи відповідний відеоролик.

Зіткнулися відразу 13 автомобілів на Литкарінскому шосе. Повідомляється, що причиною події став сильна ожеледь на дорогах. Відзначимо, що вдалося уникнути постраждалих. Масова аварія призвела до того, що в цьому районі утворився величезний затор, що заблокувала рух. Як можна побачити на відеозаписі з місця події, учасниками масового ДТП в основному стали легкові автомобілі. Але також в аварії, як видно в ролику, постраждали мікроавтобус і фургони. Всі деталі та обставини події мають з'ясувати правоохоронці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини