Головна Новини Суспільство події Нацгвардійцям довелося силою витягувати чоловіка з води на Івано-Франківщині (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Нацгвардійцям довелося силою витягувати чоловіка з води на Івано-Франківщині (ВІДЕО)

Чоловік довго не хотів одягатися в Івано-Франківській області

19 січня 2022, 23:15
Поділіться публікацією:








В обласному центрі Івано-Франківської області представники Нацгвардії, застосовуючи силу, витягли з ополонки нетверезого городянина, який понад 10 хвилин перебував там під час свята Водохреща. Про це 19 січня інформує місцева медіа "Галка".

Нацгвардійцям довелося силою витягувати чоловіка з води на Івано-Франківщині (ВІДЕО)

Чоловіка врятували нацгвардійці (фото з відкритих джерел)

Як розповіли очевидці, нетверезий городянин прийшов до річки, зайшов у ополонку, де всі занурювалися, і залишився там. Люди давали йому поради виходити з холодної води, бо це могло позначитися на його здоров'ї, але купальник нікого не слухав. Тому городяни покликали на допомогу представників Національної гвардії, що знаходилися неподалік.

Бійці примусово витягли його з води та викликали медиків. Чоловік ще й не хотів одягатися, але нижня частина затятого купальника посиніла від тривалого перебування у воді.

Нагадаємо, що "Коментарі" поінформували, що у ПЦУ прокоментували традицію "купатися в ополонці" на Водохреще. Про традицію занурення у крижану воду на Водохреще ніде немає жодних церковних записів. У Православній церкві України (ПЦУ) ще раз нагадали вірянам, що купання в ополонці не є рекомендацією від священнослужителів. До того ж немає нічого спільного із традиціями цього дня. У церкві цього дня просять ставитись до води шанобливо. Тому просять не оскверняти воду своїми купаннями в оголеному вигляді із вживанням алкогольних напоїв і нецензурною лайкою. У ПЦУ додають – вода не змиває гріх, бо він не ззовні, а у душі. Тому потрібно покаятися й очиститися за допомогою церковних обрядів у храмі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини