Головна Новини Суспільство події Нацгвардійці влаштували смертельну аварію на Дніпропетровщині
commentss НОВИНИ Всі новини

Нацгвардійці влаштували смертельну аварію на Дніпропетровщині

У ДТП загинули дві людини, зокрема 12-річна дівчинка

21 липня 2020, 10:00 comments1112
Поділіться публікацією:

На Дніпропетровщині вантажівка Нацгвардії на швидкості протаранив легковик Daewoo Lanos. Автомобіль військових вилетів на зустрічну смугу, після чого і відбулося зіткнення. Подробиці аварії повідомили в пресслужбі ДБР.

Нацгвардійці влаштували смертельну аварію на Дніпропетровщині

Фото: прес-служба ДБР

Аварія сталася напередодні. Машини Нацгвардії їхали по трасі "Харків-Сімферополь" в колоні. Одна з вантажівок "Краз-131" в якийсь момент вилетіла на зустрічну смугу. На швидкості вона протаранила легковик "Ланос", а сама частково з'їхала у кювет.

Лобове зіткнення виявилося достатньо сильним, а для двох учасників ДТП ще й смертельними. Загинув водій легковика, а також 12-річна дівчинка, яка їхала з ним. Ще троє пасажирів опинились у лікарні.

Військовослужбовця, який був за кермом вантажівки, співробітники ДБР вже затримали. Зараз вони з'ясовують, що саме сталося. Якщо доведуть, що винен у смертельній аварії саме він, нацгвардієць може опинитися за ґратами на термін від 5 до 10 років. Підозру військовому можуть висунути за порушення правил водіння, яке спричинило загибель людей.

Раніше "Коментарі" розповідали про аварію під Києвом, в якій загинула майже вся родина. Їхній автомобіль протаранив п'яний водій, який виїхав на зустрічну смугу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини