Головна Новини Суспільство події «Набридло відловлювати по одному»: в Миколаєві погрожують підірвати офіс ЛГБТ (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

«Набридло відловлювати по одному»: в Миколаєві погрожують підірвати офіс ЛГБТ (ФОТО)

Невідомі пообіцяли знищити дружню до представників нетрадиційної сексуальної орієнтації організацію

8 квітня 2021, 13:18
Поділіться публікацією:

Представники ЛГБТ-спільноти в Україні часто переслідуються, на дотримання їх прав звертається мало уваги. Про це свідчить сьогоднішня новина про спробу мінування миколаївського офісу дружньої до ЛГБТ організації "Ліга". Деталі інциденту повідомляє місцеве видання 0512.ua.

«Набридло відловлювати по одному»: в Миколаєві погрожують підірвати офіс ЛГБТ (ФОТО)

Українські ЛГБТ, "Марш рівності" в Києві, 2019 рік. Фото: Getty Images

Про ймовірний вибух стало відомо завдяки надісланому листу із погрозами та попередженнями. Він надійшов до одного із місцевих мережевих видань. Невідомі підкреслили свою ненависть до представників нетрадиційної сексуальної організації, назвавши офіс "Ліга" "центром розпусти". При цьому укладачі звернення роблять відсилання на Біблію і християнство, згадуючи кару Божу Содома та Гоморри.

Також у тексті листа невідомі зізналися, що втомилися "відловлювати нечестивців" поодинці. Саме для цього і планують влаштувати вибух посеред дня, аби чимало жителів Миколаєва змогли побачити "неминучу долю" представників ЛГБТ.

До свого звернення укладачі прикріпили підтверджуючий фотознімок, на якому зображено нібито вибуховий пристрій. Повідомляється, що журналісти звернулися до місцевих поліцейських. Додаткової інформації від правоохоронців поки не надходило.

«Набридло відловлювати по одному»: в Миколаєві погрожують підірвати офіс ЛГБТ (ФОТО) - фото 2

UPD. Поліцейські та відповідні органи перевірили офіс ЛГБТ-організації стосовно вибухівки. Повідомляється, що жодних небезпечних речовин не було виявлено, організація змогла повернутися до звичайного ритму роботи.

Для довідки. "Асоціація ЛГБТ "Ліга" є однією із перших організацією, що почала допомагати представникам нетрадиційної сексуальної орієнтації в Україні. Вона була зареєстрована в грудні 1996 року. Має офіси в чотирьох великих містах країни — Миколаєві, Одесі, Херсоні та Києві. Працівники "Ліги" надають психологічну та юридичну підтримку як ЛГБТ-людям, так і їхнім родичам. Організація була передовою у консультаціях батьків підлітків, які усвідомили себе не гетеросексуалами.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що показали результати дослідження про перебування ЛГБТ-підлітків в українських школах.

Також на порталі ви можете дізнатися, навіщо Мінкульт закупив понад тисячу книг "Принцеса+принцеса" про одностатеве кохання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини