Головна Новини Суспільство події На Житомирщині загадково померли мати з дочками: що відомо про їх смерть
commentss НОВИНИ Всі новини

На Житомирщині загадково померли мати з дочками: що відомо про їх смерть

Ймовірно родина отруїлася грибами

22 вересня 2021, 22:00
Поділіться публікацією:

На Житомирщині, в населеному пункті Коростень пішли з життя місцева жителька і дві її дочки. Попередня версія, яку озвучили місцеві правоохоронці,  непередбачувана смерть житомирянок могла статись через інтоксикацію в їх організмах.  Про це інформує відділ комунікацій Нацполіції Житомирщини.

На Житомирщині загадково померли мати з дочками: що відомо про їх смерть

У Коростені раптово померла пенсіонерка з двома доньками (фото з відкритих джерел)

 Одна з городянок за кілька днів до трагедії робила ремонт своєму 84-річному знайомому, опоряджуючи його житло. Під час роботи їй  раптово стало зле. 

Городянка померла в чужій хаті,  не дочекавшись  екіпажу швидкої допомоги, який поспішав надати їй допомогу.

Син покійної городянки  зранку наступного дня прийшов до квартири, щоб зайнятись організацією похоронної процедури, але не зміг відчинити двері. З допомогою місцевих комунальників, він таки зайшов туди й в кімнаті знайшов померлу свою  стареньку 77-літню бабусю та 48-річну молодшу сестру матері, яка теж не подавала ознак життя.

 На місце біди за тривожним викликом приїхали поліціянти. Вони відкрили кримінальні справи за фактом невстановленої смерті двох людей.

Представники слідства  не зафіксували ознак стороннього проникнення: вікна були цілі, двері ніхто не зламував. Але поліціянти виявили банки з грибами та купованими алкогольними напоями. Все це вилучили для експертиз і з’ясування подальших обставин трагедії.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що на Житомирщині дитина загинула в пожежіГосподиня вийшла на подвір'я та почула, що тріщить шиферна покрівля. Господиня зрозуміла, що шифер горить й одразу подзвонила на лінію "101". Поки їхали рятувальники жінка шукала свого 6-річного сина, але не могла його догукатися. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини