Головна Новини Суспільство події На заводі "Рівнеазот" біля Луцька стався вибух: що сталося (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На заводі "Рівнеазот" біля Луцька стався вибух: що сталося (ВІДЕО)

За попередньою інформацією, вибух стався на агрегаті виробництва азотної кислоти

20 липня 2021, 19:22 comments1054
Поділіться публікацією:

На заводі "Рівнеазот", який знаходиться в 60 кілометрах від обласного центру Волинської області — Луцька, стався вибух. Про це повідомляють в мережі очевидці і місцеві ЗМІ.

На заводі "Рівнеазот" біля Луцька стався вибух: що сталося (ВІДЕО)

НП сталася на заводі "Рівнеазот" (фото з відкритих джерел)

Стало відомо, що офіційно інформація не підтверджена. Але люди в соціальній мережі, зокрема в дописі tipove_rivne в Instagram, повідомляють, що несильний вибух стався на промисловому підприємстві "Рівнеазот".

За попередньою інформацією, яка є наразі, вибух стався в агрегаті, де виробляють азотну кислоту. Після цього в небо піднялася хмара окису азоту.

Свідки надзвичайної події активно публікують фото і відео з місця події.

Поки немає інформації про постраждалих під час вибуху.

На заводі ”Рівнеазот” біля Луцька стався вибух: що сталося (ВІДЕО) - фото 2

Нагадаємо, сайт "Коментарі" інформував своїх читачів про те, що чоловік хотів підірвати один з об'єктів "Рівнеоблводоканалу". Служба безпеки України (СБУ) затримала жителя Одеської області, який підозрюється в плануванні вибуху на одному з об'єктів водоканалу. В результаті близько половини міста могло залишитися без води.


В СБУ зазначають, що чоловік зв'язався з представниками ФСБ і сам запропонував їм здійснити протиправні дії. Після цього він почав збирати і передавати ФСБ детальну інформацію про один з військових об'єктів на території Одеської області.

Силовики повідомляють, що чоловік заявляв про готовність вбивати українських військових, які беруть участь в ООС. Зловмисника затримали, коли він закладав вибухівку на одному з об'єктів водоканалу в Києві. Якби діям підозрюваного не запобігли, то близько 50% жителів міста могли залишитися без водопостачання.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Роман

20 липня 2021, 18:31

Рівень журналістики - нуль. Завод в 10 км від Рівного, але в заголовку пишуть "возле Луцка". Чого образу не біля Полтави чи Києва..


Новини