Головна Новини Суспільство події Чоловік хотів підірвати один з об'єктів «Рівнеоблводоканалу»
commentss НОВИНИ Всі новини

Чоловік хотів підірвати один з об'єктів «Рівнеоблводоканалу»

Чоловік нібито співпрацював з ФСБ

12 вересня 2020, 14:23 comments1158
Поділіться публікацією:

Служба безпеки України (СБУ) затримала жителя Одеської області, якого підозрюють у плануванні вибуху на одному з об'єктів "Рівнеоблводоканал". У результаті близько половини міста могло залишитися без води. Про це повідомляє пресслужба СБУ.

Чоловік хотів підірвати один з об'єктів «Рівнеоблводоканалу»

В СБУ зазначають, що чоловік зв'язався з представниками ФСБ і сам запропонував їм здійснити протиправні дії. Після цього він став збирати та передавати ФСБ детальну інформацію про один з військових об'єктів на території Одеської області. Силовики повідомляють, що чоловік також заявляв про готовність вбивати українських військових, які беруть участь в ООС.

Чоловіка затримали сьогодні, 12 вересня, коли він закладав вибухівку на одному з об'єктів водоканалу в Рівному. Якби діям підозрюваного не запобігли, то близько 50% жителів міста могли залишитися без водопостачання.

СБУ повинна вручити затриманому підозру за ч. 1 ст. 111 (державна зрада) і ст. 113 (диверсія) Кримінального кодексу. У разі доведення провини чоловікові загрожує до 15 років в'язниці з конфіскацією майна.

Раніше "Коментарі" писали, що Федеральна служба безпеки Росії затримала в Барнаулі військового, який нібито був шпигуном України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини