Головна Новини Суспільство події На Закарпатті водій напав із ножем на прикордонника на блокпосту
commentss НОВИНИ Всі новини

На Закарпатті водій напав із ножем на прикордонника на блокпосту

Наразі 61-річного чоловіка затримано і йому загрожує кримінальна відповідальність

18 липня 2024, 18:50
Поділіться публікацією:

На Закарпатті спалахнув скандал на блокпосту: 61-річний водій мікроавтобуса відмовився зупинятися на вимогу прикордонників і під час конфлікту поранив одного з них ножем. Постраждалий прикордонник – ветеран, який пройшов дві бойові ротації на Донеччині.

На Закарпатті водій напав із ножем на прикордонника на блокпосту

На Закарпатті водій поранив ножем прикордонника

За даними Державної прикордонної служби України, все почалося з того, що чоловік ігнорував стандартну процедуру зупинення блокпоста. Коли його транспортний засіб було заблоковано, він не лише відмовився підкоритися, а й перейшов до явних загроз та фізичного насильства.

На відеозапис інциденту видно як водій ігнорує вимоги прикордонника опустити скло і продовжує розмову по телефону. На зауваження прикордонника щодо порушення правил водій відповідає агресивно, розмахуючи ножем.

На місце події було викликано поліцію. Тільки із застосуванням сили та спецзасобів вдалося затримати агресивного водія. Тепер йому загрожує кримінальна відповідальність за злісну непокору та напад на правоохоронців.

“Зрештою, вже у присутності поліції, прикордонникам довелося застосовувати силу та спецзасоби, щоби порушника затримати. І тепер, за злісну непокору та напад на правоохоронців, 61-річному чоловікові загрожує кримінальна відповідальність”, — написали прикордонники.

Читайте також на порталі “Комменатрії” — За останніми даними Державної прикордонної служби України, кількість осіб, яким відмовляють у перетині кордону через відсутність військово-облікового документа, не збільшилася, незважаючи на введення нових правил мобілізації. Про це розповів речник Держприкордонслужби Андрій Демченко. .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини