Головна Новини Суспільство події На Закарпатті вкрали 1,5 млн гривень на будівництві лікарні
commentss НОВИНИ Всі новини

На Закарпатті вкрали 1,5 млн гривень на будівництві лікарні

Організатори "схеми" привласнили собі 1,5 млн гривень на реконструкції лікарні

29 червня 2021, 13:30
Поділіться публікацією:

В СБУ викрили чергову корупційну схему. В Закарпатській області привласнили більше ніж 1,5 мільйона гривень під час будівництва відділення для пацієнтів, хворих на коронавірус. Загальна вартість проєкту становила понад 10 мільйонів гривень. Про це пише пресслужба Служби безпеки України.

На Закарпатті вкрали 1,5 млн гривень на будівництві лікарні

Організаторів "схеми" арештували (фото: СБУ)

У 2020 році фірма виграла тендер та мала провести реконструкцію приймального відділення для хворих на коронавірус.

У повідомленні йдеться, що учасники "схеми" підробляли документи, вносили неправдиві дані, завищували вартість будівельних робіт. Деякі роботи, що були передбачені проєктно-кошторисною документацією, були зроблені лише на папері.

"Організатори схеми постійно вносили до актів виконаних робіт неправдиві дані про обсяг і вартість будівництва", — йдеться у повідомленні СБУ.

Керівникові фірми, що виконувала будівельні роботи вже повідомили підозру за ч. 5 ст. 191(розтрата майна) та ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) ККУ.

Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу затриманим особам. Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, що сайт "Коментарі" інформував своїх читачів про те, що СБУ виявила зрадника в лавах Збройних Сил України. Контррозвідники Служби безпеки України (СБУ) викрили та затримали військовослужбовця ЗСУ, який був завербований так званим "міністерством державної безпеки ДНР".

Правоохоронці встановили, що за завданням кураторів зловмисник збирав і передавав інформацію про місця дислокації, сили й засоби однієї з аеромобільних бригад ЗСУ, що бере участь у проведенні ООС. Окрім цього, агент ворожої спецслужби заявляв про готовність до проведення активних диверсійних актів проти українських військових. З цією метою чоловік накопичував зброю та засоби ураження, які було виявлено та вилучено під час проведення санкціонованих обшуків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини