Головна Новини Суспільство події На Закарпатті трагічно загинула 4-річна дитина: подробиці (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На Закарпатті трагічно загинула 4-річна дитина: подробиці (ФОТО)

Тіло дитини виявили під завалами

29 жовтня 2021, 11:59
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

На Закарпатті загинули люди під час пожежі. Про це повідомляють у пресслужба ДСНС.

На Закарпатті трагічно загинула 4-річна дитина: подробиці (ФОТО)

Пожежа. Фото: ДСНС

Як стало відомо, трагедія сталася вчора, 28 жовтня, на околиці села Плоский Потік у Закарпатській області. Займання виявив водій автомобіля, який проїжджав повз будинок. Чоловік повідомив про те, що відбувається, співробітникам рятувальної служби.

Прибувши на місце інциденту, пожежники встановили, що в будинку, що горить, перебувають люди. Рятувальники одразу ж провели розвідку пожежі та у кімнаті виявили тіло 62-річної господині будинку.

Через деякий час рятувальникам вдалося повністю ліквідувати спалах. Під завалами виявили бездиханне тіло 4-річного онука господині.

Наразі поліціянти встановлюють причину події. Повідомляється, що полум'ям було знищено дерев'яні перекриття на площі 64 квадратні метри та домашнє майно.

На Закарпатті трагічно загинула 4-річна дитина: подробиці (ФОТО) - фото 2

Фото: ДСНС

Нагадаємо, раніше "Коментарі" інформували про те, що у польському місті Глівіце загинув українець. Чоловік вирушив за кордон на заробітки. За даними засобів масової інформації, 33-річний українець загинув під час виконання земельних робіт. Стався зсув, яким засипало постраждалого. Правоохоронці перевірять дотримання роботодавцем безпеки для робітників. Встановлюються всі обставини інциденту.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що на Хмельниччині чоловік втік з колонії і поглумився над малолітньою дівчинкою, яку він зустрів посеред вулиці. Злочинець попросив у своєї жертви, що та показала йому шлях до сусіднього села. Опинившись на полі ґвалтівник приставив до горла малолітній ніж, а потім зґвалтував.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини