Головна Новини Суспільство події На Закарпатті депутат на позашляховику влаштував смертельне ДТП
commentss НОВИНИ Всі новини

На Закарпатті депутат на позашляховику влаштував смертельне ДТП

Кажуть, народний обранець із Закарпаття й раніше ставав винуватцем смертельної аварії

23 липня 2020, 10:10 comments1194
Поділіться публікацією:

На Закарпатті, у селі Ботар, сталася смертельна аварія за участю депутата. Вчора пізно ввечері народний обранець від Виноградівської районної ради на своєму Toyota Land Cruiser збив 19-річного хлопця на мотоциклі: в результаті аварії молодий чоловік отримав травми, несумісні з життям. Про це у своєму Telegram пише місцевий журналіст Віталій Глагола.

На Закарпатті депутат на позашляховику влаштував смертельне ДТП

У поліції кажуть, що депутат на позашляховику виїжджав з узбіччя та влетів у мотоцикл, який уже рухався дорогою. Хлопець 2001 року народження злетів з байка та отримав важку травму голови. Глагола пише про те, що за кермом перебував 51-річний депутат, який і раніше ставав винуватцем смертельної аварії в кінці 1990-х, правда, тоді покарання нібито уникнув.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в аварії під Києвом загинула ціла родина. Після зіткнення на Старообухівській трасі автомобіль, в якому перебували батьки з трьома дітьми, буквально перетворився в купу металолому. Подружжя та їх восьмирічна дочка померли на місці. Ще двох дітей — 10-річного та 12-річного хлопчиків — забрали в лікарню. Врятувати молодшого медикам не вдалося. Вижив тільки 12-річний хлопчик. Лікарі продовжують боротися за його життя. Раніше його стан оцінювали як критичний.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини