Головна Новини Суспільство події На вокзалі Львова спалахнув пасажирський вагон (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На вокзалі Львова спалахнув пасажирський вагон (ФОТО)

На залізничному вокзалі у Львові вночі 26 грудня спалахнув вагон поїзда «Київ-Ужгород»

26 грудня 2021, 11:50
Поділіться публікацією:

У ніч на неділю, 26 грудня, на залізничному вокзалі Львова сталася пожежа у пасажирському поїзді "Київ-Ужгород".

На вокзалі Львова спалахнув пасажирський вагон (ФОТО)

У Львові на пероні спалахнув потяг / Фото: ДСНС

Як повідомляє ДСНС у Львівській області, пригода сталася о 03:45, коли поїзд прибув на львівський вокзал. Пасажирів швидко евакуювали, тому ніхто не постраждав, а вагон, де сталося загоряння, відчепили та перемістили на запасну колію.

Пожежники, які прибули на місце події, за допомогою спеціальних апаратів захисту органів дихання та зору розпочали ліквідацію загоряння, і о 05:00 пожежу було повністю ліквідовано.

Повідомляється, що вогонь знищив електрощитове та службове приміщення провідників на площі 4 квадратні метри. Пасажирів пересадили в інший вагон, і поїзд вирушив із запізненням на 19 хвилин.

Правоохоронці з'ясовують причини та обставини пожежі, сума збитків наразі уточнюється.

На вокзалі Львова спалахнув пасажирський вагон (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що зі столиці України до Славського курсуватиме швидкісний потяг "Інтерсіті" під назвою "Лижний експрес". Він курсуватиме не щодня, а лише в окремі дати.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що днями у Бангладеш сталася пожежа на пасажирському поромі. За даними у ЗМІ, займання виникло у машинному відділенні, а потім полум'я охопило палубу. Люди були змушені стрибати у воду, намагаючись врятуватися.

Читайте також, що у Сполучених Штатах Америки пролунав вибух на нафтопереробному заводі. За даними ЗМІ, пожежа виникла під час ремонту установки гідроочищення. Також полум'я торкнулося частини виробництва бензину на заводі. За попередніми даними, внаслідок події постраждало четверо людей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини